Όχι, το bias δεν ρυθμίζεται μόνο του!bloody_sunday είπε:Μικροδιαφορές στο biasing δεν θα καταστήσουν κάποια επιλογή αδύνατη γιατί αν δεν κάνω λάθος, είναι cathode biased και ρυθμίζεται μόνος του. (Διορθώστε με αν κάνω λάθος).
Δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι στην αγορά, πάρε όποιες σου κάνουν κέφι. Θα συμφωνήσω με τις J/J, η δικιά μου πρώτη επιλογή, αν θες TAD τότε τις EL84-STR.ποιές TAD EL84 όμως?? (βλέπω υπάρχουν αρκετες)
γενικά πρέπει να προσέξω κάτι στην αγορά τους οπως πχ για ποιούς ενισχυτες ειναι Suitable?
Μια καλή κι απλή mod που είχα κάνει στον BH5 ήταν ένα bright switch που προσθέτει ένα 2ο κανάλι με σίγουρα πιο bright χαρακτήρα και δίνει νέα πνοή και tones στον ενισχυτή. Αν θέλεις, επισυνάπτω το σχετικό σχέδιο.yannis37 είπε:Εχω τον Handsome Devil και σκέφτομουν να τον πουλήσω, αλλά τελικά ισως με μερικές μόντες να τον κρατήσω.
με ενδιαφέρουν μόνο τα καθαρά του.
τι προτεινετε σε αλλαγή λαμπών ή και μεγαφωνου ?
Θα βοηθησει η αλλαγη μεγαφωνου πιστευτε?
δεν θα χασω headroom αν πεσω σε watt?Το G12-65 heritage εχει εξαιρετικα καθαρα. Σφικτο μπασο, flat μεσαια και σχετικα σοφτ πριμα.