Εχει...tenon ,απλα ειναι short (οπως ο...δεξιος στην κατω φωτο)καθαρη δουλεια κι εδω, αλλα...
που ειναι ο τενων? 8)
...οεο?
σιγα μην ειχε long tenon τοσο φτηνη κιθαρα,εδω δεν εχουν αλλες Gibson που κανουν κατι 3χιλιαρα...
Εχει...tenon ,απλα ειναι short (οπως ο...δεξιος στην κατω φωτο)καθαρη δουλεια κι εδω, αλλα...
που ειναι ο τενων? 8)
...οεο?
...αναρωτιέμαι...εάν θα είσαι μέσα στην εγγύηση ;D ;D ;D ;Dalderbody είπε:...μα γιατι το λες αυτο? ;D ;D
οντως. δεν περιμενα να εχει και Long, απλα επειδη στην 335 μου φαινεται ο tenon αλλα ηταν μικοτερος απο την υποδοχη στο σωμα και τον ειχα ...μακρυνει προσθετοντας κομματακι ξυλο. (θα σηκωσω φωτο asap)Superfunk είπε:Εχει...tenon ,απλα ειναι short (οπως ο...δεξιος στην κατω φωτο)
σιγα μην ειχε long tenon τοσο φτηνη κιθαρα,εδω δεν εχουν αλλες Gibson που κανουν κατι 3χιλιαρα...
...εγγυημένα πραματα! ;D ;D ;D...αναρωτιέμαι...εάν θα είσαι μέσα στην εγγύηση ;D ;D ;D ;D
για αυτο μη σκας και οι VOS Chambered ετσι ακουγονται (για αυτο και ειναι και οι αγαπημενες μου..Λογω του chambered σωματος, ο πιο "αερατος" ηχος δινει την αισθηση οτι δεν εχει τη μαζα και το massive sustain της Custom, για παραδειγμα
ε ναι. Και για μενα μια χαρα ειναι. Απλα πρεπει να το πω γιατι μας βλεπουν και παραδοσιακοι Gibsonαδες... ;DSuperfunk είπε:για αυτο μη σκας και οι VOS Chambered ετσι ακουγονται (για αυτο και ειναι και οι αγαπημενες μου..),μαζα και massive sustain παιρνεις και απο τον ενισχυτη.
βαμβακερη καλτσουλα "sport" παρακαλω...Να σου πήγε με το νίτρο και το stand...και έβαλες προφυλακτικό!!!!!! ;D ;D
Τι ήταν αυτό?alderbody είπε:χρειαστηκε να ξηλωσω την καλωδιωση για να βρω κατι που οντως μου χαλουσε τον ηχο...
δικα μου λαθη απο υπερβολικο ...ζηλο.fusiongtr είπε:Τι ήταν αυτό?
Με ενδιαφέρει πολύ.
Τι από όλα αυτά πιστεύεις έκανε τον ήχο πιο φεντεροειδή??alderbody είπε:σχεδον κομμενο καλωδιο στο output jack, και μερικες υπερβολες με τις γειωσεις...
εσυ μαλλον θα εννοεις τη stock κατασταση.fusiongtr είπε:Τι από όλα αυτά πιστεύεις έκανε τον ήχο πιο φεντεροειδή??
Ακριβώς αυτό εννοώ! Τι κατά την γνώμη σου ήταν πιο σημαντικό στο να αλλάξει ο ήχος προς την πιο Les Paul κατεύθυνση?alderbody είπε:εσυ μαλλον θα εννοεις τη stock κατασταση.
Το σημαντικότερο είναι να μάθεις να την παίζεις σαν Les Paul και όχι σαν strat. Να πάει το δεξί σου στη "σωστή" θέση, να ανακαλύψεις τις διαφορετικές δυναμικές της (σε σχέση με τη strat), να στρώσεις ήχο με το υψηλότερο (κατά κανόνα) output των μαγνητών και να μην παίζεις πράγματα που θα ήθελαν και το tremolo για να "βγουν" σωστά.fusiongtr είπε:....Τι κατά την γνώμη σου ήταν πιο σημαντικό στο να αλλάξει ο ήχος προς την πιο Les Paul κατεύθυνση?