Δ
Διαγραμμένο μέλος 6000
Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο multi-timbral software synthesizer (όχι sampler);
Steinberg Hypersonic αν σε ενδιαφέρει κάτι commercial. 32 parts multi-timbral' date=' 1024 notes polyphony. Και ωραίοι all-around ήχοι κάθε είδους! :wink:
Για freeware συγγνώμη αλλά δεν γνωρίζω κάτι.[/quote']
Το Hypersonic είναι sample-based. Εγώ θέλω synth (σε στυλ Absynth ή Albino) τα οποία όμως δεν ξέρω αν είναι multi-timbral και ανάθεμα αν μπορώ να καταλάβω από αυτά που γράφουν στα sites τους.
Είναι soft synths αυτά; 8Oγια synth έχω υπόψην μου μόνο το vstation (novation) και το virus (tdm ή powercore)
Χμμμ' date=' τώρα που το σκεπτομαι, ίσως ένα rack (virtual) που θα μπορούσε να "φορτώσει" πολλά μη-multitimbral όργανα θα έκανε την ίδια δουλειά... μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο;[/quote']http://www.steinberg.de/29_1.html
νομιζω ειναι αυτο που ψαχνεις :wink:
πως λειτουργει σε γενικες γραμμες ενα soft synth.καποιο λινκ με πληροφοριες για αρχαριο σε αυτον τον τομεα δεν βρηκα' date=' και θα μου ηταν πολυ χρησιμο.
[/quote']
τι ακριβως δεν γνωριζεις?με πιο sequencer δουλευεις?
Όσες φορές και αν το ανοίξεις... που; Δεν προτίθεμαι να το χρησιμοποιήσω μέσω cubase ή logic. Εϊναι για άλλη δουλειά.γιατι θέλεις να ειναι Multitimbral? αφου οσες φορες και να τα ανοιξεις (πχ albino fm7 κλπ ) δεν επιβαρυνεται το συστημα σου . (δουλευω logic δε ξερω αν παιζει ρολο η audio engine του σε αυτο.
Είχα δουλέψει με ένα demo του, παλιότερα.Το Albino το έχει δουλέψει κανείς; Δεν είναι multitimbral αυτό;
. Έτσι' date=' με μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω ότι δεν τα φτιάχνουν συνήθως σαν multitimbral όργανα....[/quote']
σωστη η παρατηρηση , αλλα εμενα προσωπικα με βολευει να ΜΗΝ ειναι Multitimbral για να μπορω να βαζω audio εφε ξεχωριστα σε καθε οργανο.
Αντιθετα οταν εχω multitimbral vst πρεπεινα αρκουμαι στα δικα του τα εφε ενω οτι βαλω απο τα audio εφε του Logic << πιανουν >> σε ολους τους ηχους που βγαινουν απο το vst.
Μηπως υπαρχει καποιος τροπος που δε ξερω , να ξαναβγαλω ενα ενα τα parts μεσα απο το enviroment του logic και να τα δρομολογησω σε ξεχωριστα audio faders ωστε να μπορω να βάλω ξεχωριστα εφε? Εχω δοκιμασει τα παντα παντως , και νομιζω δε γινεται.