Motive @ Vinilion

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Θρύλος του Noiz
Staff member
Σπάζοντας τις παραδόσεις- δηλαδή όποτε παίζαμε το είχαμε... κρυφό καμάρι- είπαμε να το ανακοινώσουμε δύο ημέρες νωρίτερα  ;D

Στο Vinilion στο Ίλιον (ΕΚΤΟΡΟΣ 92) την παρασκευή 27 (ώρα 10.00 μμ) οι ανανεωμένοι Motive στο γνωστό jazzy funky soul στιλ- μην μας χάσετε   :D

Η ανανέωση αφορά την προσθήκη ντράμερ, του Γιώργου Μεταλληνού, που έχει δώσει άλλο groove στην μπάντα  ;)    

Είσοδος 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΥΓ: Μεγάλη επιτυχία στην κατασκευή... άλλα επίπεδα πρόσφυσης  ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μετά την ενθουσιώδη ανακοίνωση του αφεντικού σχετικά με τα νέα επίπεδα απόδοσης που έχουν επιτευχθεί από το γκρουπ, ειδικά μετά με τις νέες "προσθήκες" σας  ;D, υποσχέθηκα να κάνω τα κουμάντα μου να είμαι εκεί την Παρασκευή.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Σπάζοντας τις παραδόσεις- δηλαδή όποτε παίζαμε το είχαμε... κρυφό καμάρι- είπαμε να το ανακοινώσουμε δύο ημέρες νωρίτερα  ;D
Μπράβο παιδιά! Άντε και σιγά-σιγά να το θυμάστε και καμιά βδομάδα νωρίτερα... ;D

Θα προσπαθήσω να έρθω.

Haris είπε:
Μπράβο παιδιά! Άντε και σιγά-σιγά να το θυμάστε και καμιά βδομάδα νωρίτερα... ;D
;D ;D ;D

Και πάλι καλά να λες- δύο ημέρες νωρίτερα  ;D

Αφού ξέρεις τον μπάρμπα Yameth... Σεμνά και ταπεινά  ;D ;D ;)

Jazzjoker είπε:
Dress code?  ;D
Μην ρωτάς τον Τέρυ, αυτός είναι ροκάς! Ο Λάκης είναι ο μόνος κατάλληλος να μας πει τι φοράνε σε αυτές τις ...εκδηλώσεις. ;D

Jazzjoker είπε:
Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθω κι εγώ. Dress code?  ;D
Φόρα τις... ξαδέρφες και έλα  ;D ;D ;D

Θα έρθω κι εγώ! Μόνο και μόνο για να δω τον Τέρυ να κουμαντάρει την υπερχειλισμένη πεταλιέρα του. Δεν πάμε καλά... Μπασίστας με 32 πετάλια σε 2 δρομολογήσεις και ο κιθαρίστας με σχεδόν καρφί στον τρανζίστορ... ::) Αλλες εποχές, άλλα ήθη!

yameth είπε:
Θα έρθω κι εγώ! Μόνο και μόνο για να δω τον Τέρυ να κουμαντάρει την υπερχειλισμένη πεταλιέρα του. Δεν πάμε καλά... Μπασίστας με 32 πετάλια σε 2 δρομολογήσεις και ο κιθαρίστας με σχεδόν καρφί στον τρανζίστορ... ::) Αλλες εποχές, άλλα ήθη!
Όπως πάντα υπερβολικός  ;D Μόνο 10 τεμάχια έχω (άντε 11 αλλά το νέο δεν χωράει οπότε μάλλον θα χρειαστώ και ένα ακόμη μικρό pedalboard  ;D)

Δυο δρομολογήσεις... αυτά λες και με λιγώνεις  ;D ;D ;D Παράλληλα φίλος και ουχί σειριακά  ;)  

yameth είπε:
Μπασίστας με 32 πετάλια σε 2 δρομολογήσεις και ο κιθαρίστας με σχεδόν καρφί στον τρανζίστορ... ::)
Kαλά, αν θες σου φέρνω τα δικά μου. :D

Nestoras είπε:
;D ;D ;D ;D

Thanx bro

Βέβαια, να την πω την «αμαρτία» μου... Αρχικά είχα σκεφτεί να του απαντήσω του... γερό παράξενου (του μπόρτζακλα που παίζει με αυτό το... πενιχρό ενισχυτάκι  ;D ;D ;D), «ε, δεν είμαι και Νέστορας», αλλά δεν θυμόμουνα πόσα πετάλια έχεις τώρα  ;D ;D ;D ;D 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μόνο 10 τεμάχια έχω (άντε 11 αλλά το νέο δεν χωράει οπότε μάλλον θα χρειαστώ και ένα ακόμη μικρό pedalboard  ;D)
Και να σκεφτείς ότι ένα Eden WTDI σκέφτομαι να πάρω και όλο σκέφτομαι ότι θα βαριέμαι τροφοδοτικά, στησίματα, μπερδέματα, ρυθμίσεις. Για αυτό και έδωσα το υπέροχο VT1-EQ-Bass-Drive.

Χαρά στο κουράγιο σου.

Την ερώτηση "και γιατί όλα αυτά στο μπάσο;" δεν την κάνω. Ο καθείς και τα γούστα του...

Τεσπά. Θα διαφωνήσουμε εν μέσω μπυρών. Κατά προτίμηση όχι την ώρα που θα παίζετε.

Nestoras είπε:
Οπως πάντα τζέντελμαν ο... τζέντελμαν. :D
Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να τα πατάω ρε φίλε και υποδύομαι τον πιουρίστα (a.k.a καρφί, straight line, shortest route).

Να δω τον Τέρυ όμως πως θα χοροπηδάει την Παρασκευή.

yameth είπε:
Να δω τον Τέρυ όμως πως θα χοροπηδάει την Παρασκευή.
Ουάχ ουάχ... είμεθα και χιουμορίστες- αν κρίνω από τον χμμμ.... χμμμ αστακό  >:( ;D ;D

Συγνώμη δηλαδή, αλλά που είναι αυτός ο Nestor Apos για να μάθουμε πως έπαιξαν αυτοί οι... λα λα κλοτς  ;D ;D ;D

Που είναι η κριτική/review;  :D

Είστε sexy και majestic.

Βρείτε και έναν μπασίστα (κρατήστε τον υπάρχοντα για χορεύτρια) και πάτε για διεθνή καριέρα.

Πλάκα σε κάνω Παρτέρη μου και όλα στα σχωρνάω αφού μου παιξες καλά το Hotter Than July.

Μου άρεσε η απελπισία σου όταν ξέμεινες από ταστιέρα και άρχισες να παίζεις και έξω από αυτή.

Ο Αφεντικός ήτο Αρχηγός (αει μήνιτ) και οι κρουστοΓιώργηδες σεμιναριακοί.

Έχετε φωνάρα που δίνει μαθήματα. Πρέπει όμως να δώσει και την ανάλογη σκηνική έμφαση που της αξίζει.

Και φρέσκιοι και γκρουβάτοι με playlist γνωστά standards,  alternative takes σε γνωστά κομμάτια αλλά και δικά σας και βγήκα ξεκούραστος και ευχαριστημένος.

Εύγε "νέοι" μου.

Trending...

Νέα θέματα

Back