Mod σε Crybaby

dizzypsycho

Θαμώνας
Καλημέρα στην παρέα.

Ηθελα να κάνω μια ερώτηση. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω μόνος μου ενα mod στο Crybaby μου.Δηλαδή θέλω να βάλω ένα δευτερο διακόπτη (εκεί που είναι η φτέρνα.) ο οποίος θέλω να αναστρέφει την είσοδο και την έξοδο.

Να "βλεπει" δηλαδή οτι έχω συνδέσει ανάποδα την κιθάρα στο πετάλι. Είναι δυσκολό?

Με κολλητηρι κλπ, τα πάω καλα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

(παραθέτω και sample που εξηγεί γιατί θέλω το mod)

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/dizzypsycho/echoes.MP3

Και θα μπεις σε όλη αυτή τη φασαρία για να παίξεις "το γλάρο"? :lol: :lol: :lol: Το clip εσύ το έγραψες? :wink:

Ναι εγω το έγραψα. Τele -> Wah -> Vamp ( για τα modulation) -> Peavey Envoy -> SM57 -> Xenyx ->PC.

Είναι ωραίο εφεδάκι, και έτσι κ αλλιώς το wah δεν θα πάθει κάτι.

Δεν αχρηστεύεται

Έλα....

Έτσι θα δοκίμαζα να το κάνω.

reversewah.jpg

Τσέκαρέ το και μόνος σου.

Harilatron σε ευχαριστώ πολυ! τρέχω να βρω switch να δοκιμάσω!

(δεν μου είπες, το clip πως σου φάνηκε?)

Έτσι' date=' με την αρμύρα...[/quote']
:D :D :D

Harilatron, το κολπάκι δεν δούλεψε γιατί το θέμα είναι οτι θα πρέπει το in και το out, να απομονόνωνται απο την πλακέτα.(έτσι φαντάζομαι θα δουλέψει.θα προσπαθήσω να τη βρώ την άκρη)

Παρ'όλα αυτά σε ευχαριστώ για την ιδέα αλλά και την προσπάθεια.

Φανταζόμουν ότι τα καλώδια που ξεκινάνε από την πλακέτα και πηγαίνουν στα βύσματα, πρέπει να τα ξεκολλήσεις από τα βύσματα και να τα κολλήεις στο διακοπτάκι. Έτσι το έκανες και δεν δούλεψε? :wink:

Μα ναι...εννοείται ότι πρέπει να αποσυνδέσεις τα βύσματα από τους αρχικούς τους "προορισμούς". :wink: Αν αισθάνεσαι σίγουρος με το κολλητήρι και έχεις και ένα πολύμετρο να ελέγχεις τις συνδέσεις....κάνε επίθεση!!!!:lol: :lol: :lol:

Τι έχεις να χάσεις? Το πολύ ένα wah!!!! :wink: (Πάντως για να ξεκινήσεις σημαίνει ότι αισθάνεσαι αρκετά σίγουρος και ότι ξέρεις τι κάνεις, οπότε η πιθανότητα να το σακατέψεις είναι μικρή).

Θα το παλέψω και θα σου πώ σύντομα τα νέα! θα το δοκιμάσω μέσα στη βδομάδα όμως γιατί απο σήμερα μέχρι τρίτη έχω δουλειά. Thank you, anyway!

Trending...

Νέα θέματα

Back