Πολύ καλημέρα σας. Για άλλη μια φορά χρειάζομαι την γνώμη σας σε κάτι.
Παίζω περίπου 2 χρόνια μπάσο και έχω ενα ltd b-50. Καλό για αρχάριο αλλά.... πιστεύω οτι ήρθε καιρός να πάρω ένα ΜΠΑΣΟ (όπως είχε πει και ο Superfunk σε παλιότερο μου post
)
Μέτα απο μια μικρή έρευνα και παρότρηνση μερικών μελών μας, έχω καταλήξει σε 2 επιλογές:
Musicman StingRay
Musicman Bongo
Για να πώ την αλήθεια είχα καταλήξει στο bongo για 3 κυρίως λόγους:
-Έχει 24 τάστα (Τα έχω συνηθίσει και δε θέλω να το γυρίσω σε 22)
-Έχει 2 humbackers και 4 EQ
-Απο συζητήσεις στο internet διάβασα οτι έχει μεγαλύτερη ευεληξία στον ήχο.
Αλλά το δήλλημα διμιουργήθηκε με μια ευκαιρία που βρήκα: Αυτό το stingray στα 1000ευρώ. Προχθές το είδα και το έπαιξα απο κοντά. Είναι σε υπεράριστη κατάσταση. Το παλικάρι το προσέχει σαν τα μάτια του (αν μου έλεγε οτι είναι του κουτιού θα τον πίστευα
) Είναι μοντέλο του 90 με birdseye maple ταστιερα.
Αν πάρω το bongo μάλλον θα μου το πάρει φίλος απο αμερική και θα μου το στείλει! (δηλαδή περίπου 1500 ευρώ)
Ποιά είναι λοιπόν η δικιά σας γνώμη??
Αν είσασταν στη θέση μου τί θα επιλέγατε και γιατί.
Ευχαριστώ παιδιά για τις όποιες απαντήσεις μου δώσετε...
PS. Θα προτιμούσα ψήφο να βάλουν όσοι τα έχουν δοκιμάσει και τα δυο
Παίζω περίπου 2 χρόνια μπάσο και έχω ενα ltd b-50. Καλό για αρχάριο αλλά.... πιστεύω οτι ήρθε καιρός να πάρω ένα ΜΠΑΣΟ (όπως είχε πει και ο Superfunk σε παλιότερο μου post
Μέτα απο μια μικρή έρευνα και παρότρηνση μερικών μελών μας, έχω καταλήξει σε 2 επιλογές:
Musicman StingRay
Musicman Bongo
Για να πώ την αλήθεια είχα καταλήξει στο bongo για 3 κυρίως λόγους:
-Έχει 24 τάστα (Τα έχω συνηθίσει και δε θέλω να το γυρίσω σε 22)
-Έχει 2 humbackers και 4 EQ
-Απο συζητήσεις στο internet διάβασα οτι έχει μεγαλύτερη ευεληξία στον ήχο.
Αλλά το δήλλημα διμιουργήθηκε με μια ευκαιρία που βρήκα: Αυτό το stingray στα 1000ευρώ. Προχθές το είδα και το έπαιξα απο κοντά. Είναι σε υπεράριστη κατάσταση. Το παλικάρι το προσέχει σαν τα μάτια του (αν μου έλεγε οτι είναι του κουτιού θα τον πίστευα
Αν πάρω το bongo μάλλον θα μου το πάρει φίλος απο αμερική και θα μου το στείλει! (δηλαδή περίπου 1500 ευρώ)
Ποιά είναι λοιπόν η δικιά σας γνώμη??
Αν είσασταν στη θέση μου τί θα επιλέγατε και γιατί.
Ευχαριστώ παιδιά για τις όποιες απαντήσεις μου δώσετε...
PS. Θα προτιμούσα ψήφο να βάλουν όσοι τα έχουν δοκιμάσει και τα δυο