Μινιατούρες

Nekkon

Gretsch addict 🎸
20260325_215605.jpg

Χθες μπήκε και funkopop Slash και έδειξε πιο όμορφη η μίνι συλλογή; Έχει κανένας κάτι αντίστοιχο να μοιραστεί;

Υγ: σόρρυ για την σκόνη 😅

Αν μετράνε ως συναφείς με τις δικές σας μινιατούρες, να ποστάρω κι εγώ μερικές φωτός.
Οι δικές μου μινιστούρες βέβαια είναι χειροποίητες από τα... εφηβικά/νεανικά μου χρόνια. Τότενες είχα χόμπι να φτιάχνω κιθαρίτσες από χαρτόνι και χρωματιστά χαρτιά χειροτεχνίας... Τις έχω σε μια προθήκη στο πατρικό μου.
Επειδή μιλάμε για προϊστορία, οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες τω καιρώ εκείνω με κινητά της εποχής, οπότε η ποιότητα είναι ολίγον κακή!
Κάποιες τις κρατάω στο χέρι μου (για να πάρετε μια ιδέα του μεγέθους τους) και κανά-δυο φαίνονται στημένες μέσα στη βιτρίνα και φαίνονται λίγο στο βάθος μια flying-V & μια LesPaul.
Δυστυχώς δε βρήκα καμιά "οικογενειακή" φωτό με τις υπόλοιπες.

Attachments

• Εικόνα(71).jpg
    Εικόνα(71).jpg
    24 KB · Εμφανίσεις: 0
  • Rotation of Εικόνα(58'').jpg
    Rotation of Εικόνα(58'').jpg
    20.7 KB · Εμφανίσεις: 0
  • Rotation of Εικόνα(41).jpg
    Rotation of Εικόνα(41).jpg
    21.6 KB · Εμφανίσεις: 0
  • IMG_0613.JPG
    IMG_0613.JPG
    565.3 KB · Εμφανίσεις: 0
  • DSC00054.JPG
    DSC00054.JPG
    382.3 KB · Εμφανίσεις: 0
  • DSC00016.JPG
    DSC00016.JPG
    334.4 KB · Εμφανίσεις: 0
Αν μετράνε ως συναφείς με τις δικές σας μινιατούρες, να ποστάρω κι εγώ μερικές φωτός.
Οι δικές μου μινιστούρες βέβαια είναι χειροποίητες από τα... εφηβικά/νεανικά μου χρόνια. Τότενες είχα χόμπι να φτιάχνω κιθαρίτσες από χαρτόνι και χρωματιστά χαρτιά χειροτεχνίας... Τις έχω σε μια προθήκη στο πατρικό μου.
Επειδή μιλάμε για προϊστορία, οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες τω καιρώ εκείνω με κινητά της εποχής, οπότε η ποιότητα είναι ολίγον κακή!
Κάποιες τις κρατάω στο χέρι μου (για να πάρετε μια ιδέα του μεγέθους τους) και κανά-δυο φαίνονται στημένες μέσα στη βιτρίνα και φαίνονται λίγο στο βάθος μια flying-V & μια LesPaul.
Δυστυχώς δε βρήκα καμιά "οικογενειακή" φωτό με τις υπόλοιπες.
Τι λες τώρα! 🤯
Φοβερή λεπτομέρεια, μπράβο!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back