Φίλε djkostas' date=' νομίζω ότι παραφέρθηκες. Δεν είναι φασίστας ο άνθρωπος, απλά προστατεύει την επιχείρησή του ή την επιχείρηση στην οποία εργάζεται από εξωφερείς απειλές αλλά και την εσωφερή ελληνική παγαποντιά, του υπαλλήλου που ενώ δεν δίνει λεφτά για να έχει ίντερνετ σπίτι του (τελευταία η ελλάδα πανευρωπαϊκώς σε αυτό το θέμα), θέλει να βλέπει ίντερνετ την ώρα που πληρώνει το αφεντικό του.
[/quote']
Θα συμφωνήσω με τον Eye...Από όσα βλέπω γύρω μου, μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που δεν έχουν υπολογιστή στο σπίτι τους (αλλά και αρκετοί που έχουν), σερφάρουν και κυρίως "chatάρουν" ασύστολα στον χώρο της εργασίας τους...
Αν και δεν μ' αρέσει να γενικεύω και προτιμώ την κατά περίπτωση αντιμετώπιση, δεν κρύβω ότι έχω θορυβηθεί επίσης με το ότι -αν και δεν το κάνω επαγγελματικά- έχω καλεστεί από αρκετούς γνωστούς με μικρές επιχειρήσεις (όχι πολλούς, αλλά στατιστικά στον κύκλο μου αποτελούν δείγμα....) να αντιμετωπίσω προβλήματα που προέρχονται από κακή χρήση του net...
το αστείο βέβαια της υπόθεσης είναι ότι πριν μερικά χρόνια σε μια περίπτωση που μου έτυχε, το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχε δημιουργήσει το ίδιο το "αφεντικό" επισκεπτόμενο συνεχώς "τσοντοsite"...όχι ότι οι υπάλληλοι πήγαιναν πίσω...
Μάκε τζαμπ νοτ λαβ...του λαβ και του τζάμπ..α στου σπιτ'...
:lol: :lol: :lol:
ΥΓ. Και για να μην κρυβόμαστε άλλωστε, περνώντας από υπάλληλος διετέλεσα πρωταθλητής εις την "netλούφαν", προκαλώντας την μήνη των συναδέλφων για ποιο λόγο φαντάζεστε??? γιατί δεν μπορούσαν να με συναγωνιστούν στο άθλημα...
ΥΓ 2. Κι επειδή αυτό τον καιρό μάλλον θ' ανοίξει επιτέλους η ρημάδα επιχείρηση που σχεδιάζω, ο πρώτος που θα περιορίσω ευγενικά θέτοντας όρους συνεργασίας, θα είναι ο ΕΑΥΤΟΣ μου...