fatalv
Παλιά καραβάνα
Τι σχέση έχει το μνήμα με το τέμπλο; ?Kιθάρα θέλω να φτιάξω...όχι μνήμα!!! Επειδή έχω δει 2-3 δεν είναι οι κατάλληλοι....είναι σαν να λες σε αγιογράφο να σου φτιάξει Νταλί!!!!
Τι σχέση έχει το μνήμα με το τέμπλο; ?Kιθάρα θέλω να φτιάξω...όχι μνήμα!!! Επειδή έχω δει 2-3 δεν είναι οι κατάλληλοι....είναι σαν να λες σε αγιογράφο να σου φτιάξει Νταλί!!!!
Τι σχέση έχει το μνήμα με το τέμπλο; ?
μόλις πήρα άλλη μια .
Τι, τώρα που μιλάμε βρε θηρίο?
Δεν με προσέχεις, δεν με προσέχεις...
Είπαμε οπότε βλέπουμε Αμερικάνα στρατ 90s στο χιλιάρικο την παίρνουμε (έχω πάρει 11,ή μάλλον 12 τους τελευταίους 3 μήνες...
Έτσι, έλεγα να τα πάρω μπιτκοιν αλλά με αυτούς τσι Βρωμορουσοι δεν εμπιστεύομαι.Σε λίγο θα μείνετε μόνο εσύ κι ο Νάκας στην αγορά, μιλάμε για ολιγοπώλιο φίλως ... :classic_biggrin:
Δηλ άμα σου έλεγα τέλε, θα με πίστευες;
Μήπως είμαστε υπερβολικοί στα θέλω μας;
Που στην τελική, αν την αγοράσεις μεταχειρισμένη, στη χειρότερη περίπτωση την πουλάς στα ίδια λεφτά...;;;Η strat των 2500 σε πείραξε?
Όχι, συμφωνώ 1000%. Εξάλλου το έχει πει και ο μεγάλος αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια, έχω τα λεφτά να πάρω όποιο αμάξι θέλω, αλλά που να το τρέξω στη Θεσσαλονίκη.Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αγοράζουν καθε λίγο και λιγάκι αμάξια που ούτε χρειάζονται, ούτε ξέρουν να οδηγούν , είναι δραματικά πάνω από τις οικονομικές δυνατότητες τους και τα οποία οδηγούν στο 99,9% του χρόνου τους με 6 χιλιόμετρα την ώρα σε κατσικοδρομους πλάτους 2 μέτρων ενώ τα παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια.
Η strat των 2500 σε πείραξε?
?
και εάν υποθέσουμε ότι ήθελες να πάρεις μια
ή δίνεις και τα 12κ να πάρεις μια απ' το private stock που είναι πιο εξωτικά τα ξύλα και ανώτερη εμφανισιακά