Μήπως είναι λίγο μικρό? (Η μικρό είναι το μάτι μου?) Σύγκρινέ το με το δικό σου.Φοβερό έγινε!!!
Μπράβο!!!![]()
χαλια ειναι![]()
...σοβαρα τωρα' date=' θελει να με κατατοπισει καποιος πως γινονται αυτες οι customιες???? ή τουλαχιστον κανενα λινκ...[/quote']Το έχει περιγράψει κάποια στιγμή ο elavd.....
Η ιδέα είναι ότι το τυπώνεις πάνω σε αυτοκόλληλη διαφάνεια και το κολλάς. Κάνεις μόνο το περίγραμμα και το "γεμίζεις" με ασημί μαρκαδόρο από την πλευρά της κόλλας.
Κανονικά πρέπει να το βάλεις στο ξύλο και να το βερνικώσεις από πάνω.
(Αν και τα πολύ vintage έμπαιναν πάνω από το βερνίκι.)
Στο συγκεκριμένο, δεν προσέθεσα βερνίκι γιατί το μανίκι έχει νίτρο και δεν ήξερα πως θα συμπεριφερθεί το συνηθισμένο βερνίκι (πολυουρεθάνη?) από πάνω.
εκανα ενα search αλλα δν βρηκα....οκ, και αυτη η αυτοκολλητη διαφανεια?? τι ακριβως δλδ ? (γιατι αν ξερω καλα δν υπαρχουν αυτοκολλητες διαφανειες εκτυπωτη...). ρε παιδια σορρυ αν ειμαι offtopic αλλα μου κολλησατε το μικροβιο τωρα...χαλια ειναι![]()
...σοβαρα τωρα' date=' θελει να με κατατοπισει καποιος πως γινονται αυτες οι customιες???? ή τουλαχιστον κανενα λινκ...[/quote']Το έχει περιγράψει κάποια στιγμή ο elavd.....
Η ιδέα είναι ότι το τυπώνεις πάνω σε αυτοκόλληλη διαφάνεια και το κολλάς. Κάνεις μόνο το περίγραμμα και το "γεμίζεις" με ασημί μαρκαδόρο από την πλευρά της κόλλας.
Κανονικά πρέπει να το βάλεις στο ξύλο και να το βερνικώσεις από πάνω.
(Αν και τα πολύ vintage έμπαιναν πάνω από το βερνίκι.)
Στο συγκεκριμένο, δεν προσέθεσα βερνίκι γιατί το μανίκι έχει νίτρο και δεν ήξερα πως θα συμπεριφερθεί το συνηθισμένο βερνίκι (πολυουρεθάνη?) από πάνω.![]()
εκανα ενα search αλλα δν βρηκα....οκ' date=' και αυτη η αυτοκολλητη διαφανεια?? τι ακριβως δλδ ? (γιατι αν ξερω καλα δν υπαρχουν αυτοκολλητες διαφανειες εκτυπωτη...)[/quote']
http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=38517#38517
http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=69805#69805
Υπάρχουν αυτοκόλλητες διαφάνειες για εκτυπωτή![]()
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Stratocaster 1975
€2,500
Λαύριο
Stratocaster Kluson Steel lefty tremolo
€40
Νέο Ψυχικό
Stratocaster Kluson Brass lefty tremolo
€40
Νέο Ψυχικό
Red tortoise pickyard(3ply)