μετατροπη σε scalloped που η πως??

treloagori

Της παρέας
μετατροπη σε scalloped που η πως??

παιδες αν γνωριζετε καποιον που να σου μετατρεπει το μπρατσο σε σκαλλοπ και ποοσ παει περιπου γραψτε τιποτα...να στε καλα..

ειδα ενα μπρατσο το οποιο εχει μετατρεψει ο Βαγγελης ο Καγμάκης και μου φανηκε εξαιρετικη δουλεια, αλλα δεν εχω κ εμπειρα απο τετοια μπρατσα... :wink:

κοιτα αν παει γενικα πανω απο 250-300 βρισω και στο ιντερνετ ετοιμο δεν αξιζει να το παω εδω να μου το κανουν...

Πιστεύω ότι ο Οικονομάκης http://www.enigmagt.gr θα το κάνει αυτό πάντως. Για το κόστος δε γνωρίζω καθόλου, δυστυχώς. Κάν'του ένα τηλ για να μάθεις και πες μας κι εμάς!

Σε βόλεψε η malmsteen ε? :wink:

Επαναφέρω το ζήτημα, καθώς ψάχνω κι εγώ να πάρω το σκαλπ (χο χο) σε μια squier. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που έδωσε ο φίλος Acanthor και το κόστος είναι 5 ευρώ το τάστο. Αν είναι maple, έχει χρέωση +40 ευρώ για το γυάλισμα. Αυτά έχω βρει μέχρι τώρα, αν κάποιος έχει βρει κάπου καλύτερα, ας μας το πει να τον προτιμήσουμε. (Τρελλό κόλλημα μ αυτό το scallop γμτ)

kontras είπε:
Επαναφέρω το ζήτημα, καθώς ψάχνω κι εγώ να πάρω το σκαλπ (χο χο) σε μια squier. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που έδωσε ο φίλος Acanthor και το κόστος είναι 5 ευρώ το τάστο. Αν είναι maple, έχει χρέωση +40 ευρώ για το γυάλισμα. Αυτά έχω βρει μέχρι τώρα, αν κάποιος έχει βρει κάπου καλύτερα, ας μας το πει να τον προτιμήσουμε. (Τρελλό κόλλημα μ αυτό το scallop γμτ)
ελπιζω να εχεις strato με 21 ταστα! ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back