εγω παλι πρωτη φορα το βλεπω και θα πρεπει να εχουν περασει απο τη...ζωη μου και 50 μεγαλοι ΦεντερAwaken είπε:Δεν έχει αυτό το διακόπτη στη φωτογραφία?
Όσους μεγάλους fender έχω δει το έχουν, εγώ το έχω ¼ στο σπίτι, και λύνεται το πρόβλημα
Ειτε τροφοδοτισεις τον ενισχυτη με 100 βατ, ειτε με 10, ειτε με 1, τα μεγαφωνα για να "τσιμπανε" θα χρειαζοντε παλι την ιδια ενταση, οποτε ΔΕΝ γινεται να εχεις και το "τσιμπημα" (breakup) απο τα μγαφωνα ΚΑΙ χαμηλες εντασεις.mick77 είπε:Δεν θελω καμια 300 euro για καινουργιο? Με χαμηλο το master δεν τσιμπανε καν τα ηχεια
Αυτο ριχνει πολυ λιγο τα βατ, (δηλαδη απο 100 να γινουν καπου 70), αλλαζει και τον ηχο. Επισης, αν δεν το εχει ηδη ο ενισχυτης θελει αρκετες μετατροπες για να το κανεις (πιστευω δεν αξιζει, παει και ακριβα), ενω αναλογα με τον ενισχυτη πιθανως και να μην γινεται (λογο κατασκευης).slowhand είπε:Kατι αλλο που μπορεις να κανεις(αν εχεις βεβαια καποιο τεχνικο που κατεχει και τον εμπιστευεσαι) ειναι να μονταρεις τον τελικο,ωστε οι λαμπες να μπορουν να λειτουργησουν εναλλακτικα(με διακοπτη) και σαν τριοδοι.Αυτο απ οσο ξερω ριχνει σημαντικα τα watts(δεν ξερω ακριβως ποσο)
Όχι.mick77 είπε:
Καταρχάς μπορείς να μου απευθύνεσαι στον ενικό. Είμαι ένα παιδί, όχι πολλά παιδιά. (αστειεύομαι)mick77 είπε:Παιδια συγγνωμη αλλα δεν ειναι ωραιο να απαντατε μονολεκτικα ,προσπαθω να βγαλω μια ακρη και ευχαριστω ολους οσους βοηθανε αλλα επειδη δεν ξερω και πολλα απο ενισχυτες καλο θα ειναι να λετε κατι παραπανω.
Φιλικα παντα![]()
Fender Super Six Reverb Λαμπάτος
€1,400
Λαμία
Fender American Standard Stratocaster
€1,100
Αθήνα
Fender 2000 FSR US Telecaster Designer Limited Series
€1,699
Liberec
Fender Stratocaster 1967
€14,000