Μεταλοπέταλο...

alexkon13

Νέο μέλος
Καλησπέρα...Εχετε υπόψη σας κανα καλο μεταλοπέταλο για καφριλες σε στυλ Master of Puppets-Raining Blood- και γενικα θρασομπλακομεταλιες???Σε τιμη περιπου στα 100 ευρω...

Με το metal muff θα εισαι οκ, αν και ενα απο τα πιο καφρικα που εχω ακουσει ειναι αυτο εδω  ;D

nexarulhu είπε:
Με το metal muff θα εισαι οκ, αν και ενα απο τα πιο καφρικα που εχω ακουσει ειναι αυτο εδω  ;D

Τελειοοοοοο!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D Που μπορω να το βρω?

alexkon13 είπε:
Τελειοοοοοο!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D Που μπορω να το βρω?
Δυστηχως δεν νομιζω οτι το εχει καποιο απο τα γνωστα καταστηματα (thoman, musicstore...)

Edit: φυσικα πρωταση μου παραμενει το metal muff που ειναι κλασικη λυση ! επισης ριξε και καμια ματια στις αγγελιες κατα καιρους παιζουν καποια διαμαντακια...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν και δε θα ξοδεψεις και μια περιουσια (100 ευρω ειναι μια λογικη τιμη) γνωμη μου ειναι να μη βασισεις την οποια αποφαση σου αποκλειστικα σε youtube demos.

G.K. the Greek είπε:
Αν και δε θα ξοδεψεις και μια περιουσια (100 ευρω ειναι μια λογικη τιμη) γνωμη μου ειναι να μη βασισεις την οποια αποφαση σου αποκλειστικα σε youtube demos.
Εννοειται αυτο το πραγμα!!! Θα ψαξω να βρω που υπάρχουν στην Αθηνα να παω να τα δοκιμασω...
[glow=blue,2,300]EDIT[/glow]Γιαυτο το πεταλι της AMT το Ε-1 που λεει οτι ειναι προσομοιωση ENGL ξερετε τιποτα???

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος,σου προτείνω το παρακάτω distortion (δεν έχω σχέση με τον πωλητή),μια και πιστεύω πως τα πεταλάκια της T-REX είναι καλής ποιότητας:

http://smart.noiz.gr/details.php?id=57163

Επίσης θα κοιτούσα και εδώ:

http://smart.noiz.gr/details.php?id=53040

(δεν έχω σχέση με τον πωλητή)

Φίλε μου έχω το metal muff και σπέρνει!

Megadeth , Pantera etc... πολύ GAIN !

Είδα 2-3 αγγελίες εδώ στο noiz. Η γνώμη μου είναι να το πάρεις μεταχειρησμένο και να γλιτώσεις και 50-55 ευρώ. :D

καλή τύχη

(btw αν δεν θες να τα γλιτώσεις τα 50-55 e μπορείς να βάλεις και ένα booster ή susteiner πιο πρίν αν θέλεις περισσότερο όγκο ή διάρκεια και είσαι άρχοντας!)

ΕΗΧ metal muff & ΜΧR fullbore metal μετα απο συγκριτικά που εκανα  ;D

και τα δυο πολυ καλα εξειδικευμένα πετάλια για μεταλ...

Κιθαρα στον χερι και κατεβα κεντρο στο musicaccessories να τα ακουσεις και να καταλαβεις...

Δεν εχω δοκιμασει τιποτα ακομα παιδια (λογο σχολειου...)...Σκεφτομαι να βγω για πεταλοτσαρκα τα Χριστούγεννα... Λετε να εχουν τιποτα ανεβοκατεβασματα οι τιμες???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back