Meris preset switch

Paris K

Μέλος
Έχει κανείς χρησιμοποιήσει το meris preset switch με meris mercury7 ή polymoon? ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα , δεν γνωρίζω όμως αν θα γίνεται το spillover ή θα κόβεται απότομα για να πάει σε άλλο preset. Δεν βρήκα πληροφορίες online, σε youtube δεν το δοκιμάζουν αυτό και απαντάνε μόνο τα ai όπου μία λένε ναι κρατάει τα trails, την άλλη πως τα κόβει, την άλλη πως τα κάνει blend.
Το ίδιο ρωτάω και για midi λύση ή αλλο switch που να ταιριάζει

Στο επισυναπτόμενο στη σελίδα 2 λέει ότι τα trails στο Mercury7 ρυθμίζονται ανάλογα με την Buffered (ON) ή True Bypass (OFF) λειτουργία του πεταλιού από τα Global Settings. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το switching. Τουλάχιστον στα Eventide που έχω, είτε χρησιμοποιείς local fottswitches, είτε midi κλπ η λειτουργία είναι αυτή που έχεις επιλέξει από το αντίστοιχο μενού.

Attachments

Στο επισυναπτόμενο στη σελίδα 2 λέει ότι τα trails στο Mercury7 ρυθμίζονται ανάλογα με την Buffered (ON) ή True Bypass (OFF) λειτουργία του πεταλιού από τα Global Settings. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το switching. Τουλάχιστον στα Eventide που έχω, είτε χρησιμοποιείς local fottswitches, είτε midi κλπ η λειτουργία είναι αυτή που έχεις επιλέξει από το αντίστοιχο μενού
Στο source audio ventris, παρόλο που είναι και buffer on και trails on, αυτο ισχύει μόνο αν κλεισω το πετάλι, αν αλλάξω preset απο εξωτερικό΄διακόπτη (ή από το ίδιο πετάλι κάνω το διακόπτη swap engine) και κλείσει, τα trails δεν τα κρατάει.
Δλδ αν μείνω σε ένα αλγόριθμο και πατάω μόνο το on/off ισχύει . Ο ίδιος διακόπτης δεν δουλεύει στο meris έλεγα μήπως παρω τον original (ή barn oxu mini) αλλά μην έχω πάλι το ίδιο

Στο source audio ventris, παρόλο που είναι και buffer on και trails on, αυτο ισχύει μόνο αν κλεισω το πετάλι, αν αλλάξω preset απο εξωτερικό΄διακόπτη (ή από το ίδιο πετάλι κάνω το διακόπτη swap engine) και κλείσει, τα trails δεν τα κρατάει.
Δλδ αν μείνω σε ένα αλγόριθμο και πατάω μόνο το on/off ισχύει . Ο ίδιος διακόπτης δεν δουλεύει στο meris έλεγα μήπως παρω τον original (ή barn oxu mini) αλλά μην έχω πάλι το ίδιο
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα. Μου φαίνεται ότι το πρόβλημα στο source audio είναι πρόβλημα του audio engine που όταν αλλάζεις presets δεν κρατάει trails και δεν έχει να κάνει με το πώς κάνεις το switching. Λογικά αν το Meris δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, δε θα αλλάξει κάτι. Σωστά;

Να σου πώ την αλήθεια δε θυμάμαι να θέλω να πάω από έναν τύπο delay σε άλλον μέσα στο ίδιο κομμάτι κι αν πχ στα Eventide μένουν τα trails. Σίγουρος κι εγώ είμαι για το on/off του εφέ.

Βασικά τι θέλω να κάνω: Nα έχω ένα διακριτικό plate και σε στιγμές μέσα στο κομμάτι, να βάζω ενα βαθύ και μακρύ reverb. Στο meris έχει 2 αλγοριθμους , ultra plate και cathedra. Το ventris εχει πολλους, αλλά και 2 engine , να τρέχει δλδ ταυτόχρονα 2 reverb. Στήν ίδια λογική και εδω διαλέγω πχ plate και e-dome. Ανοιγω το plate, κλείνω, εχω trails. Aνοίγω από το 2ο engine απευθείας (e-dome), κλείνω, έχω trail. Aνοιγω plate, αλλάζω σε e-dome, κλείνω, δεν έχω trail και ακουγεται απότομο. Να πω οτι το meris σαν ήχοι μου κάθονται καλύτερα στα γούστα μου, κανει πιο blend με τον ήχο

Έγραψα και στη meris και μου απάντησαν πως δεν κάνει spillover ουτε το preset switch. μου πρότειναν να αγοράσω το mercuryx (700 ευρω) :)

Έγραψα και στη meris και μου απάντησαν πως δεν κάνει spillover ουτε το preset switch. μου πρότειναν να αγοράσω το mercuryx (700 ευρω) :)
Απάντησε τους ότι προτιμάς να αγοράσεις Strymon, μόνο για να τους εκνευρίσεις...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back