είδα και σένα που έχεις...τι γράφεις ;D ;D...τα ίδια με μένα!!!! :-*Superfunk είπε:Μην τον ακους τον Κυναιγειρο ,ζηλευει γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ και παιζει με το Μακ Ντοναλντς. ;D
τωρα ρε τα γραφω αυτα που γερασα,στα νιατα μου ημουν ροκ σταρ.... ;Dείδα και σένα που έχεις...τι γράφεις ...τα ίδια με μένα!!!!
Αλλά οι συμπαίκτες σου παραμένουν.......Superfunk είπε:..............στα νιατα μου ημουν ροκ σταρ.... ;D
μπα μαλλον δεν το ειχε στη σωστη θεση (δηλ.σε υψος που να τον ακουνε κατευθειαν τα αυτια του). Μάλλον λόγω σχεδίασης ή ηχείου (χαμηλής ευαισθησιας) του BJr σου ακουγόταν χαμηλά.
if_it_is είπε:Πρώτα απ όλα προτείνω το θέμα να μετονομαστεί σε 20W ενισχυτής για Jazz συναυλίες γιατί αυτή ήταν η ερώτησή μου απ την αρχή!
Στα live χωρίς μικροφωνική λοιπόν! πλέον (λόγω των καιρών που ζούμε) μεγάλο μέρος των jazz εμφανίσεων γίνεται σε απλά μπαρ και καφετέριες χωρίς PA όπου πρέπει να κουβαλάμε και των δικό μας εξοπλισμό. :-X
Αυτοί οι χώροι έχουν πολλές φορές περίεργες διαρρυθμίσεις. μακρόστενοι χώροι, σχήματος Γ, με χαμηλά και ψηλά επίπεδα κτλ.. σε τέτοιες καταστάσεις λοιπόν παρ όλο που τοποθετώ τον ενισχυτή όσο πιο σωστά γίνεται ώστε να μην είμαι μπροστά του και τον κρύβω, αλλά να ακούω κι εγώ και οι υπόλοιποι (συμπαίκτες, κοινό) πολλές φορές έχει τύχει να χρειάζομαι παραπάνω ένταση για να γεμίσω τον χώρο. ειδικά όταν ο εκάστοτε μαγαζάτορας δεν μας αφήνει αρκετό χώρο, παρά μια μικρή γωνίτσα για να στήσουμε και αναγκαστικά δεν μπορώ να βάλω τον ενισχυτή σε μια σωστή θέση. :-\
Με όλα αυτά στο μυαλό είχα την απορία αν το fender super sonic 22 ή ο Κoch studiotone θα με βγάζανε στο καθαρό κανάλι με ένα full hollow σκαφάκι! αν όχι, θα πάω να χτυπήσω κανένα ρολάνδο cube 60 απ τις αγγελίες που είναι 15 κιλά, δοκιμασμένος στο black panel κανάλι, και δέχεται και πετάλια μια χαρά!![]()
μέχρι τώρα έχω τον cube 30 ο οποίος γενικά με βγάζει μια χαρά, αλλά μερικές φορές τσιτώνει πολύ και μπουκώνει. απ ότι φαντάζομαι φταίει το 10άρι που φοράει.schreivox είπε:Το κυρίως μέλημα σου να είναι η χροιά που σ'αρέσει πιο πολύ. Έχω παίξει και με koch studiotone σε αρκετά μεγάλο club (jazz πάλι) και από θέμα έντασης μου φάνηκε υπέραρκετός. Τέλος ναι, κι ένας roland cube 60 μπορεί να κάνει μια χαρα.
εχθές τους κοιτούσα και μου τρέχανε τα σάλια! ;D δεν έχω ιδέα που μπορώ να τους ακούσω αλλά μόνο που τους βλέπω στο νετ, ο λαστιχένιος Pass ήχος γεμίζει τ αυτιά μου! ;D ;D ;D(υγ. ρε παιδιά κάνα polytone τί λέει; έχει δοκιμάσει κανείς; καλό για ... τζαζ ;D )
Μια απο τα ίδια.bluezlick είπε:φτανει και περισευει!
εχω εναν 50αρη τον οποιο δεν εχω παιξει ποτε πανω απο το 4 και επειδη ηταν και βαρης πηρα τον Blues junior. εκανα μια ολοκληρη περιοδια με Punk group και με ακουγα μια χαρα οπως και ο κοσμος κατω.