md-2

RoPe

Μόνιμος θαμώνας
παιδια εχω το πεταλακι(mega distortion-2)εδω και καιρο και ηταν οκ για αυτο που επαιζα λιγο στο palm mute ειχα προβλημα λιγο...αλλα οσο το ακουω τοσο ξενερωνω θελω πιο τσιριχτο ηχο.αυτο πως μπορει να γινει με το ιδιο πεταλακι?πρεπει να το αλλαξω???????? :roll:

έπαιξες με το equaliser του πεταλιού και του ενισχυτή και δεν τα κατάφερες?

Βασικά είναι λογικό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να σε κουράζει ένας ήχος και να μη σε ικανοποιεί με τίποτα. Δοκίμασε και κανένα άλλο πετάλι

δν εχω χρηματα αυτην την στιγμη να διαθεσω...με τα eqs δν εγινε τπτ...

βαλε 8ρες χορδες κοψε μπασα και μεσαια και βαλε τερμα τα πριμα.. θα πλησιασεις στον ηχο τους κατα πολυ με το πεταλακι που εχεις..

ναι αλλα ο αλλος κιθαριστας εχει 10αρες δν θα ακουγομαι καθολου...σωστα??

Βασικά οι 8αρες είναι αρκετά λεπτές. Καλύτερα 9αρες. Το θέμα είναι να είναι καινούργιες ώστε να έχουν πιο ζωντανό ήχο

εγω ειχα 7αρες αν θυμαμαι καλα και εβαλα 9αρες. το μετανιωσα πολυ γιατι ο ηχος εγινε πιο βαθυς.. αν ξαναβρω θα παρω 7

οπως ολες περιπου στους 2 μηνες.. η πλακα ειναι οτι δεν μπορω να ξαναβρω 7αρες πουθενα ο νακας μου λεει οτι να ναι.. μηπως θυμαμαι λαθως?

στους αμπελοκηπους που μενω(θεσσαλονικη)εχει ο νακας τιν προηγουμενη βδομαδα τουλαχιστον...αλλα δεν σπανε ευκολα???????

βρηκες 7αρες? νομιζα οτι ειμουν τρελος κανεις δεν με πιστευε.. οχι.. δεν σπανε ευκολα. στις 8αρες πυ εχω που εσπασε 4 φορες η ΜΙ η ψιλη! με τις 7αρες ειμου ευχαριστημενος παντως

ρε συ δν εχω παιξει αλλα πως σε βολευουν εμενα θα ματωναν τα δαχτυλα...λολ

ηταν πολυ ανετες με βολεψαν πολυ μου αρεσαν και σαν ηχος

Υπάρχουν 7ρες χορδές; DAYMNNNN!!!

Εγώ μια φορά είχα ρωτήσει για 8ρες και μόνο δεν με έδειρε η αχρηστη η μαγαζάτορας. "ΟΧΤΑΡΕΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΤΑΡΕΣ! "Στον Νάκα φυσικά, το Νο1 ασχετομάγαζο στα μπαλκάνιαν αιλαντς. Κλασικό σύνδρομο ΓουΤουΠου-Καβάλα.

Trending...

Νέα θέματα

Back