Yπάρχει Αθήνα....Καλησπερα!
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει μάστορας (Αθήνα ή και Θεσσαλονίκη) που αναλαμβάνει να κάνει relicing σε κιθάρα?
Γνωρίζω τον MJT απο USA πλευρά αλλα θέλω να γίνει relic ενα body που ήδη εχω (για διαφορους λογους κυρίως συναισθηματικής αξίας)
Ευχαριστώ!
Εννοείται σε poly φινίρισμα δε γίνεται... Θα σου πω όμως τι έκανα εγώ... Επειδή είχε τύχει τότε να βάψω με νίτρο 2 κιθάρες και δεν ήθελα να επιβαρύνω άλλο, έβαψα το σώμα, το ρελικαρα και μετά πέρασα poly βερνίκι... Θα ποσταρω φώτο νομίζω είχα αξιοπρεπές αποτέλεσμαΔε γνωρίζω κάποιον, αλλά αν δε θέλεις κάτι πολύ συγκεκριμένο υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο στο youtube με relicing.
Κάποια κομμάτια όμως του relic μπορεί να μη γίνονται όυτε από μάστορα νομίζω. Πχ δεν μπορείς να κάνεις μια κιθάρα με poly finish να "κρακελάρει" όπως το νίτρο. Δεν μπορείς να την κιτρινίσεις αν έχει finish αν έχει finish ανθεκτικό στο UV.
Τώρα τα υπόλοιπα, με λίγο ντουκόχαρτο, λίγες μικρές βίδες και πηχτό καφέ ίσως μπορείς να τα πετύχεις μόνος σου αν δεν θέλεις να ρεπλικάρεις ακριβώς κάποια συγκεκριμένη κιθάρα.
Νομίζω ότι καλό είναι να υπάρχει στο forum το όνομά του ή κάποιο στοιχείο επικοινωνίας. Θα βοηθήσει πιθανότατα κι άλλους στο μέλλον που μπορεί να ψάξουν το ίδιο. Εκτός αν υπάρχει φυσικά κάποιος προσωπικός ή άλλος λόγος.Yπάρχει Αθήνα....
στειλε μου μνμ να σου δωσω το τηλεφωνο του να συννενοηθείτε.
Ο λόγος είναι ότι δεν έχει χρόνο(άπλετο) πλέον ...θα τον ρωτήσω όμως αν θέλει..Νομίζω ότι καλό είναι να υπάρχει στο forum το όνομά του ή κάποιο στοιχείο επικοινωνίας. Θα βοηθήσει πιθανότατα κι άλλους στο μέλλον που μπορεί να ψάξουν το ίδιο. Εκτός αν υπάρχει φυσικά κάποιος προσωπικός ή άλλος λόγος.
Για relicing ακριβώς δεν είναι, αλλά είναι top βαφέας μουσικών οργάνων- οι περισσότεροι έχουμε βάψει κάτι σε αυτόν...Το βερνικι ειναι νιτρο, λεπτο στρωμα. To βαψιμο εγινε απο καποιον μαστορα φιλο πριν χρόνια αλλα πλεον δεν ασχολειται με τετοιες εργασίες δυστυχως.
Πολύ καλή ιδέα - θα μπορούσε να πουλήσει τρελάΗ άσφαλτος