Μartin HD-28 σπάσιμο.....

Προτεινω αμεση καταργηση των δισεκτων ετων...........συναδελφε spimav z με χτηπησε κι εμενα ο ιος της σπασμενης κιθαρας........Απο σημερα η les paul μου ειναι βαρυτατα τραυματισμενη στο κλασσικο σημειο ολων των les paul.....headstock.....

IMG_0085.jpg

Αν στις κιθαρες υπηρχε φυσικη επιλογη επρεπε οι les paul να ειχαν εξαφανιστει μαζι με τους δεινοσαυρους  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Fendeeeeeeeeeeeeeeeer ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

fenderiarhs είπε:
Προτεινω αμεση καταργηση των δισεκτων ετων...........συναδελφε spimav z με χτηπησε κι εμενα ο ιος της σπασμενης κιθαρας........Απο σημερα η les paul μου ειναι βαρυτατα τραυματισμενη στο κλασσικο σημειο ολων των les paul.....headstock.....

IMG_0085.jpg

Αν στις κιθαρες υπηρχε φυσικη επιλογη επρεπε οι les paul να ειχαν εξαφανιστει μαζι με τους δεινοσαυρους  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Fendeeeeeeeeeeeeeeeer ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

omg-wtf.jpg

mitsotak1.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Aυτα παθαινουν οι υποτιθεμενοι φεντεριαρηδες που παιζουν με gibson!

Ου σιξχαντρεντσξτισιξ!!

.........δικη μου υπαιτιοτητα..........την ακουμπησα στο stand, χωρις να το αντιληφθω μπλεχτηκε στο ποδι μου στο strap και κανοντας μεταβολη για να φυγω μετα απο 2sec ακουσα τον ηχο κιθαρας που πεφτει στο πατωμα...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.......αφου εριξα μερικα καντηλια στον πολιουχο αγιο της Κερκυρας  ;D ;D ;D ;D ;D ;D τελικα αποφασισα να δειξω ψυχραιμiα....... :-\ :-\ :-\ :-\

odis13 είπε:

Ου σιξχαντρεντσξτισιξ!!
Τωρα που το λες αυτο πρεπει να φταιει........ε δεν αντεξε η les paul τη συνυπαρξη στο ιδιο δωματιο με αλλες 4 fender.......

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
καλα το συγκεκριμενο φτιαχνεται πολυ ευκολα παντως....δλδ σε σχεση με του σπυρου ειναι αστειο σπασιμο αλλα δν παυει να αποτελει "σπασιμο"(πως λεμε "σπαστηκα τωρα!!" )

το θεμα ειναι να καταληξουμε στο εξης: FENDER REEEEE.... την καβαλας για off road και δν παθαινει τπτ :D

Κρίμα.  :(

fenderiarhs είπε:
.,...

Τωρα που το λες αυτο πρεπει να φταιει........ε  δεν αντεξε η les paul τη συνυπαρξη στο ιδιο δωματιο με αλλες 4 fender.......
Μπορεί και να μην φταις εσύ αλλά να την έσπρωξε και καμιά από τις άλλες ... τις φτηνιάρες ... τις "βιδωτές".   :)

fenderiarhs είπε:

Ου σιξχαντρεντσξτισιξ!!
Τωρα που το λες αυτο πρεπει να φταιει........ε δεν αντεξε η les paul τη συνυπαρξη στο ιδιο δωματιο με αλλες 4 fender.......

E μα τα θελες και τα παθες!

Πλακα πλάκα, δεν είναι τόσο χοντρο σπάσιμο, εννοω δεν έφυγε το headstock θα φτιαχτει σχετικα ευκολα.

Τι καλα που ειναι να εχεις αυτό:

200512111631592452.jpg

γεια χαρα παιδια! - μετα απο αρκετες μερες απουσιας μου απο το φορουμ- επιστρεφω ορεξατος!!!

θελω απλα να αω οτι η κιθαρα τελικα επισκευαστηκε πληρως και την δευτερα ξεκιναει το ταξιδι της για να φτασει και παλι σε μενα.

αναμεινατε για φωτογραφιες και νεα κλιπακια.

φιλια παιδεςςςςςς!!!!!!! :P

Άντε ρε μπράβο στο μαστόρι.Ευτυχώς που υπάρχουν και καλά μαστόρια.Καλο λιώσιμο :)

Ευχάριστα νέα!!! Σου έφυγε το άγχος ε;

spimav_z είπε:
θελω απλα να αω οτι η κιθαρα τελικα επισκευαστηκε πληρως και την δευτερα ξεκιναει το ταξιδι της για να φτασει και παλι σε μενα.
Δηλαδή ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ Γιάννενα?

Κλαψ...Σνιφ...:(

sorry ηλια μου. ας οψεται η διευθυνση που δεν μου δινει αδεια. προχθες γυρισα απο το μοναχο.χεχε!!

λοιπον κυριοι , μολις μου ηρθαν φωτογραφιες απο τον κ.κ.Σταυρο Ντουκα.

για δειτε!!!

απιστευτο ε???

τι εκανε ο ανθρωπος!!!!

μπραβο σπυρακο,πολυ ευχαριστο αυτο.

πραγματι σου εκανε πολυ καλη δουλεια.

ποσο σου στοιχισε η επιδιορθωση?

δειτε τις πρωτες με το ραγισμα και δειτε και αυτες εδω.

πειτε μου τη γνωμη σας. παντως οταν παω γιαννενα δεν θα παω με αδεια χερια. την περιμενω πως και πως να τη στησω μπροστα απο το "414". χεχε.αναμεινατε!!!!

φιλια σε ολους 8) ;D ;) :) :D

(δεν ρωτησα ακομα την τιμη. θα ενημερωσω με την παραλαβη για να μην λεω ψεματα... ;))

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back