Μartin HD-28 σπάσιμο.....

Φιλε πασχω μαζι σου. Μακαρι να την φτιαξεις και να ειναι καλυτερη απο καινουρια...

Σπύρο κουράγιο! Ελπίζω να διορθωθεί και σύντομα να την πάρεις στα χέρια σου σαν καινούρια...

Εισαι τυχερος γιατι η ζημια εγινε στα πλαϊνα που δεν επηρεαζουν τον ΗΧΟ,απο εκει και περα το ΠΩΣ εγινε η ζημια αδυνατω να καταλαβω δεν εχω ξαναδει τετοιου ειδους σπασιμο.... ::)

μη φοβασαι αν ο μαστορας ειναι καλος θα στη φτιαξει μια χαρα,σαν καινουργια θα ειναι,το σημαντικο ειναι οτι δεν θα αλλαξει καθολου ο ηχος ;)

Στάνταρ φτιάχνεται, ντοντ γουάρι, εδώ επισκευάζονται "αποκεφαλισμένα" Gibson EB0 και παίζουν όπως πριν, κάτι τέτοιο δεν θα φτιαχτεί;

Κάτι (όχι και τόσο) άσχετο: υγρόμετρο έχεις; Αν όχι, αυτή είναι η επόμενη αγορά σου!

παιδια η κιθαρα εχει φαει ΓΕΡΗ (ΠΟΛΥ γερη) ΣΤΟΥΚΑ αποκλειεται να εχουν ανοιξει τα πλαϊνα απο την ξηρασια και να μην εχει σκασει το καπακι ή η γεφυρα..

Σπυρο παρε εναν ντετεκτιβ..... ;)

παιδια οτι φτιαχνεται φτιαχνεται, δεν ειναι εκει το θεμα....αλλα οταν λεει οτι ηταν σε μεσοτοιχια, οχι καλοριφερ, aircondition κτλπ δν φταιει η ξηρασια τοσο... το θεμα ειναι τι φταιει, και θα ηθελα πολυ να καταλαβουμε τελικα τι εγινε για να προφυλαχθουμε και οι υπολοιποι..!!!

Superfunk είπε:
Εισαι τυχερος γιατι η ζημια εγινε στα πλαϊνα που δεν επηρεαζουν τον ΗΧΟ,απο εκει και περα το ΠΩΣ εγινε η ζημια αδυνατω να καταλαβω δεν εχω ξαναδει τετοιου ειδους σπασιμο.... ::)

μη φοβασαι αν ο μαστορας ειναι καλος θα στη φτιαξει μια χαρα,σαν καινουργια θα ειναι,το σημαντικο ειναι οτι δεν θα αλλαξει καθολου ο ηχος ;)
+1

Κρίμα ρε συ αλλά when the going gets tough, the tough get going  ;)

Don't chew.  8)

Φρόντισε να μαζέψεις ότι κομματάκια μπορεί να έχουν φύγει απ'την κιθάρα και να τα δώσεις στον μάστορα. Λογικά θα μπορεί να σου πει υπεύθυνα που οφείλεται η ζημιά.

παιδια η κιθαρα εχει φαει ΓΕΡΗ (ΠΟΛΥ γερη) ΣΤΟΥΚΑ
και μενα κατι τετοιο μου φαινεται πιθανον, εκτος κι αν υπηρχε ηδη καιρο καποιο crack και δε το χες δει.. γιατι να γινει κατι τοσο μεγαλο λογω συνθηκων, χωρις ιχνος καταπονησης (ουτε crack στο φινιρισμα??) στο top και back της κιθαρας ειναι περιεργο..

Κι εμενα μου φαινεται χλωμο να εχει γινει αυτο το ..................πραγμα μονο και μονο λογω θερμοκρασιας/υγρασιας........εκτος και την εβαλες πανω στο τζακι (που δεν ειναι η περιπτωση μας)........Σιγουρα 'η εχει ταλαιπωρηθει στο παρελθον η κιθαρα σε αυτο το σημειο.......η καποιος θα...........προσεκρουσε πανω στη θηκη οσο καιρο την ειχες αφημενη εκει......

Παιδιά, τι λέμε τώρα. Αν έσκαγαν έτσι τα ξύλα...

Και μάλιστα όχι σε σημείο ένωσης...

Τι να πω;

(Εκτός από την καθαρίστρια, διερεύνησε και μήπως κανά πιτσιρίκι την έκανε "τσεκούρι" ή άλλου είδους όπλο... - η Strat μου έχει δει και τέτοια χρήση... ευτυχώς δεν ήμουν παρών γιατί θα ήμουν φυλακή τώρα...)

δυο φορες ειδα τις φωτο τριτη φορα δεν το αντεχω ειναι χοντρο αυτο που σου ετυχε.

παντως γνωμη μου ειναι οτι αυτο σε καμια περιπτωση δεν ειναι απο ξηρασια και τελος παντων που θα ηταν αποθηκευμενη η κιθαρα στη ΣΑΧΑΡΑ.....δεν νομιζω. εχει φαει κοπανημα γιαυτο ανοιξε σα φετα.

ελπιζω και ευχομαι σε γρηγορη αποκατασταση της ζημιας τι να πω.....οτι εγινε εγινε κουραγιο.

παιδια ευχαριστω πολυ για τις γνωμες και τις συμβουλες.αφου εστειλα φωτος και μιλησα εκτενεστατα στο τηλεφωνο η κιθαρα εφυγε σημερα για τον ντουκα στα ιωαννινα με τις καλυτερες προοπτικες. ειδωμεν...θα σας κρατω ενημερους. ;)

με την ευκαιρια αυτου του τοπικ , θα ηθελα απο ΓΝΩΣΤΕΣ , πληροφοριες (η και λινκς) για τα παρακατω.

1) πως ειναι καλο να φυλαμε την κιθαρα στο σπιτι?

2) εκτος η εντος θηκης και σε ποιο σημειο του δωματιου?

3) πως καταλαβαινουνε οτι το ξυκο ειναι πολυ ξερο η αντιστροφα?

4)πως πρεπει να συμπεριφερθουμε στο οργανο οταν αναγκαστικα πρεπει να το μεταφερουμε απο μερος πολυ ξηρο σε μερος με υγρασια για παιξιμο-προβα κλπ?

προσθεστε τις δικες σας αποριες και να δουμε τι θα βγει , για να προφυλαχτουν και αλλοι συμφορουμιτες απο δυσαρεστες εκπληξεις σαν την δικια μου.

;)

+1.

Spimav_z υπάρχει ένα αντίστοιχο topic ήδη, αν δεν το βρεις ζήτα απ'τα γνωστά μας τσακάλια να σε βοηθήσουν.

Ποιόν εννοείς; Τον ... Έλκαβλντ; ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back