Και από Friedman;Ίσως ο καλύτερος modded plexi που έχω ακούσει σε review:
Από οτιδήποτε. Του Friedman θεωρώ ότι δεν είναι τόσο rich, πιάνουν κυρίως το επιθετικό κομμάτι αλλά με τον παλιό μου JCM μπορώ εύκολα να φτάσω σε πολλούς παρόμοιους ήχους, ανάλογα με το τί θα χρησιμοποιήσω γαι boost μπροστά.Και από Friedman;
Με τριάμιση παίρνω Ibanez Pia και μένουν και άλλα 300 να πάρω το Synth9 pedal της EHX! Συν αρκετά σετ χορδών και άλλα αξεσουάρ.Είδα και εγώ ένα δύο βίντεο με τον συγκεκριμένο.
Καταρχάς έχει ωραία looks, είναι sexy, μου αρέσει απλά να τον κοιτάω (πάνω στην matching καμπίνα του).
Ηχητικά επίσης φαίνεται να σπέρνει.
Τώρα στο πρακτικό του θέματος, handwired amp 100w χωρίς fx loop και Ευρωπαϊκή τιμή κοντά στα τριάμισι, δύσκολα σε βάζει στο τριπακι να το σκεφτείς σοβαρά για αγορά. Είναι πολλά τα βαττ, ειναι πολλά τα λεφτά, είναι πολλά τα κιλά.
Αυτοί οι προβληματισμοί, ακόμη κι αν δε βγάλουμε ποτέ φράγκο από τη μουσική, μια χαρά νόημα έχουν.Αυτοι οι προβληματισμοι ( καλο ειναι να) αφορουν καταστασεις οπου το budget των 100.000 δολλαριων για την ηχογραφηση ενος δισκου, οπως λεει ο τυπος στο βιντεο, θεωρειται ιδιαιτερα χαμηλο![]()