Malmsteen made in Japan

πλακα πλακα τρομερος ο σκιστοματης και πολυ ωραιος ηχος :wink:

To παλικάρι έχει αφιερώσει όλο το είναι του για να γίνει άλλος ένας Malmsteen :lol: :lol: :lol: Μέχρι και το ίδιο ντύσιμο αξεσουάρ κλπ κλπ :lol: :lol:

Αν παχύνει λιγάκι ίδιος θα είναι :lol: :lol:

Γιατί άραγε αυτοί οι Ιάπωνες χάνουν τοοοόσο πολύ την μπάλα σε ορισμένα θέματα? 8O

Βασικά όλο αυτό των Ιαπώνων, το να μιμούνται δηλαδή, ως σε βαθμό αηδίας διάφορους διάσημους (και μέσα σε αυτούς και πολλούς χαραχτήρες από anime) ονομάζεται cosplay και έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου! :D Όποιος τυχόν ταξιδέψει ποτέ σε Τόκυο Οσάκα και Κυότο και Παρασκευή βράδυ βρεθεί σε μια από τις κεντρικότατες πλατείες τους, εκεί να δει πράματα και θάματα :D :D . Πάντως πέφτει πολύ γέλιο καθώς εκτός από τους χαβαλέδες υπάρχουν και άτομα που το παίρνουν στα σοβαρά και πρέπει να δείτε το τι δούλεμα τρώνε! :lol: :lol: :lol:

Οι Ιάπωνες αναζητούν σε όλα την τελειότητα, είναι θέμα τιμής γι αυτούς όταν κάνουν κάτι να το κάνουν τέλεια. Μπορεί να μην έχω πάει Ιαπωνία, όπως ο φίλος από πάνω, αλλά έχω γνωρίσει Ιάπωνες από πολύ κοντά και για πολύ καιρό, και ξέρω ότι δεν κάνουν δηθενιές, αλλά αυτό πραγματικά τους βγαίνει. Αυτό βέβαια στην Ελλάδα του "εντάξει, πάμε" ακούγεται αστείο...

Όχι όχι δεν ήθελα να δείξω ότι οι Ιάπωνες δεν είναι σοβαροί και ότι κάνουν δηθενιές (φαίνεται άλλωστε και από τα όσα έχουν καταφέρει). ¶λλωστε κι έγω έχω γνωστούς Ιάπωνες και λατρεύω την ιαπωνική κουλτούρα (θα αρχίσω και μαθήματα μετά τον Φλεβάρη :wink: ).

Απλά το όλο cosplay είναι μέρος της λεγόμενης subculture τους. Οι περισσότεροι το κάνουν για χαβαλέ και για να αποτείνουν με αυτό τον τρόπο ένα είδος φόρου τιμής στα είδωλά τους. Παρόλα αυτά πολλοί ξεφεύγουν από τον έλεγχο και γίνονται αντικείμενο χαβαλέ από άλλους. (πάρε για παράδειγμα άτομα από την Ελλάδα όπως ο εθνικός σταρ, μίστερ εθνικά μπούτια, Σάκης του Πειραιά κ.α. τι σημαίνει ότι αυτοί χαραχτηρίζουν την όλη ελληνική κουλτούρα; :wink: )Και αφού ξέρεις Ιάπωνες ρώτα κάποιον ποια είναι η γνώμη του για τους otakou και θα καταλάβεις τι εννοώ!

πάρε για παράδειγμα άτομα από την Ελλάδα όπως ο εθνικός σταρ, μίστερ εθνικά μπούτια, Σάκης του Πειραιά κ.α. τι σημαίνει ότι αυτοί χαραχτηρίζουν την όλη ελληνική κουλτούρα;
Δυστυχώς ναι... :roll:

Τουλάχιστον την νεο-ελληνική κουλτούρα (που είναι υποκουλτούρα από μόνη της)...

Ως κάποιο βαθμό δυστυχώς συμφωνώ (αν και άλλο ελληνική κουλτούρα και άλλο νέο-ελληνική υπό-του 0-κουλτούρα!)

(πάρε για παράδειγμα άτομα από την Ελλάδα όπως ο εθνικός σταρ' date=' μίστερ εθνικά μπούτια, Σάκης του Πειραιά κ.α. τι σημαίνει ότι αυτοί χαραχτηρίζουν την όλη ελληνική κουλτούρα; :wink: )[/quote']
ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ!!!

Το ζενίθ της αθλιότητας και του γέλιου!!

Πάντως έχω να πω ότι σαν αυτόν τον Ιάπωνα παίζουν χιλιάδες στην Ελλάδα και εκατομμύρια στον κόσμο, οπότε δεν είναι κάτι το σπουδαίο.

Από ότι είδα το στήσιμο του δεξιού του χεριού είναι τρισάθλιο, αφού τα δάχτυλάτου είναι συνέχεια ανοιχτά και ακουμπάνε στο σκάφος.

Το αριστερό του κάνει υπερβολικά περιττές κινήσεις και σπαταλάει ενέργεια στον αέρα (δεν ξέρω βέβαια αν οφείλεται στο ότι έχει κοντά δάχτυλα)

Από ότι είδα το στήσιμο του δεξιού του χεριού είναι τρισάθλιο, αφού τα δάχτυλάτου είναι συνέχεια ανοιχτά και ακουμπάνε στο σκάφος.
όπως περίπου και του Petrucci νομίζω...

Τώρα είδα τα περι cosplay!Κάτω τα χέρια απο το cosplay ρε!Το cosplay γέννησε την αλληθινή ποζεριά, το visual kei!

πχ Rentrer en Soi, άσε που έχει κοινό και στην Αθήνα απ'ότι φαίνεται:blood in athens

παρακάτω βλέπουμε μικρές Αθηναίες στην Ομόνοια:

http://www.japanwindow.com/index.php?showimage=341

http://www.japanwindow.com/index.php?showimage=639

http://www.japanwindow.com/index.php?showimage=65

Υ.Γ. just kidding

το λιγοτερο που μπορω να πω για το αρχικο video ειναι οτι ειναι οτι ειναι ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ :roll:

δίκιο έχεις (αν δεν κουνούσε καρπό δεν θα έπαιζε έτσι άλλωστε...), και δεν λέω οτι είναι καλό να παίζεις σε στυλ πετρούτσι, κρατάει πολύ ανώμαλα την πένα...

απλώς παρότι παίζει σωστά στον καρπό, έχει ανοιχτά τα δάχτυλα και στηρίζει το μικρό πάνω στην κιθάρα. Αυτό το κάνουν και άλλοι γνωστοί κιθαρίστες, και μου φαίνεται λίγο urban legend το ότι άμα το μικρό ακουμπάει το σκάφος δεν μπορείς να παίξεις σωστά.

Trending...

Νέα θέματα

Back