το εχω διαβασει το αρθρο σου και ειναι πολυ ενδιαφερον, απλως δεν εχω το χρονο και το εργαλειο για το nut, για να ασχοληθωμα φυσικα!το ιδιο σου το σπιτι! :wink:
http://www.noiz.gr/article-307--0-0.html
Superfunk' date=' με το συμπάθειο, αλλά, επειδή έχεις απαντήσει άπειρες φορές με τον ίδιο τρόπο (link στο άρθρο σου)... και ειλικρινά έχει αρχίσει να καταντάει κουραστικό.μα φυσικα!το ιδιο σου το σπιτι! :wink:
http://www.noiz.gr/article-307--0-0.html
Το παράδειγμα του nut: στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται απλώς να 'χαραχτεί' το nut' date=' πρέπει να χαμηλώσει, που σημαίνει το βγάζουμε, το τρίβουμε, το ξανακολλάμε.
[/quote']
Να χαμηλώσει, εννοώ από τη βάση του. Ξεκόλλημα, τρίψιμο, ξανακόλλημα.
Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν λόγοι να θέλει να πάει κάποιος σε μαγαζί και με το να προτείνουμε πάντοτε το γνωστό 'μάθε να το κάνεις μόνος σου' δεν είναι το πλέον εποικοδομητικό. :wink:
Απορώ που δεν έχει πάρει κανείς άλλος θέση και συζητάμε οι δυο ξεροκέφαλοι μόνοι μας. :roll: :lol:
Α, και όσο για τη Jaguar έχω δει προσωπικά έναν από τους 2 μάστορες που ανέφερα να σετάρει μια τέλεια.
Αλλά δεν θα πω ποιος. :wink:
σε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ κιθαρα με εργοστασιακο Nut? Δεν νομιζω, το προβλημα ειναι σχεδον παντα στα κακοκομμενα αυλακια,αλλα και παλι για να σου κανω το χατηρι :lol: ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εχει σχεση με το nut ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!! :lol:Να χαμηλώσει, εννοώ από τη βάση του. Ξεκόλλημα, τρίψιμο, ξανακόλλημα.
Τα δικά μου τα ΕΛΥΣΕ πάντως!!! Και κυρίως...με έκανε να απομυθοποιήσω την κιθάρα (πριν φοβόμουν να χρησιμοποιήσω κατσαβίδι πάνω της) με την καλή έννοια πάνταΛοιπόν επειδή το άρθρο έχει γραφτεί πριν πολύ καιρό από τον κ.κ Superfunk καλό είναι που το λινκάρει σε κάθε "τέτοιου" είδους θρέντ διότι κάποια νέα μέλη της παρέας μας προφανώς όταν ποσταραν την ερωτησή τους δεν έκαναν ένα απλό σέρτς. Παρεπιπτώντως επειδή δεν το διαβάζει το θρέντ μόνο ο ενδιαφερόμενος αλλά και πολλοί "επισκέπτες" αλλά και φίλοι πιστεύω ότι να δίδεται η επανάληψη του λίνκ λύνει σε πολλούς τα χέρια