Κανε μας τη χαρη ρε.... φιλεtrigga είπε:Μαπα το καρπουζι ρε.
Τι τελεκαντρι ειναι αυτα ρε?Ετσι παιζανε οι ντιπ για ντίπ πέρπλ??Το αμαυρωσατε το κομματι.
Ο κιθαριστας ποιος ειναι?Πεστου οτι δεν σκαμπαζει να μην ξαναπαιξει.Καλυτερα να σολάρει στην Ευδοκια ο μπουζουκλιάρης.
Τι βαν χαλενιάρικα ειναι αυτα στο τελος ρε ντροπη με ποδια?ΟΥστ
Χειροτερα κι απο on off. It's called autopilot και.... βαρανεmscmkr είπε:Επίσης, τα φώτα στο μαγαζί μόνο On-off έχουν;
Βαλε κι αλλους μεσα....Ο τραγουδιάρης είχε πιεί τα άντερα του ε;;;
Ωραιος και διαβασμενος ο longshadow. Οχι, δικη μου ηταν η ιδεα, το κανω ΠΟΛΛΑ χρονια (οποτε μου ερχεται βεβαιαΗ ιδέα να τελειώσεις το σόλο παίζοντας το βασικό riff του highball shooter ήταν δικιά σου ή το έκανε κι ο blackmore σε κανένα live??
Βαρτα θενξ βερι ματς. Ρισπεκτ το Βαρτα ρε...Vartanis είπε:Μπραβο ρε μαγκα play....
Ολοιδιο το σολο.Διακοσια χρονια το επαιζα,το σολο παντα ...βαρτανης.
Αξογος.
+2112longshadow είπε:Η ιδέα να τελειώσεις το σόλο παίζοντας το βασικό riff του highball shooter ήταν δικιά σου ή το έκανε κι ο blackmore σε κανένα live??
Αφου τα χουμε πει ρε. ΜΟΝΟ ετσι γινεταιbluezlick είπε:+2112
το λιωσες το τελεκαστερονι μαν!;D
Το χε πει εξ αλλου ο Townshed στον Blackmore:playloud είπε:Ναι, συμφωνω κι εγω για το "ξεφτιλισμα" του Smoke απο την απλοτητα του στην εισαγωγη, ειναι μοιραιο αλλωστε οι αρχαριοι να ξεκινανε απο τα βατα. Γι αυτο ειπα και "κραξτε ελευθερα" γιατι ξερω το σκεπτικο καποιου οταν βλεπει "αλλο ενα" Smoke.