τα δικα μου θερμα συγχαρητηρια για το ολο εγχειρημα και για τη "μπριζα" που μας εβαλες ολους!spimav_z είπε:alderbody ησουν ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟΣ μερικες σελιδες πριν....ξερεις να ακους το maple!! τα θερμα μου συγχαρητηρια![]()
παντα τετοια!!!
Strats 4 eva' ;D
τα δικα μου θερμα συγχαρητηρια για το ολο εγχειρημα και για τη "μπριζα" που μας εβαλες ολους!spimav_z είπε:alderbody ησουν ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟΣ μερικες σελιδες πριν....ξερεις να ακους το maple!! τα θερμα μου συγχαρητηρια![]()
δε φτιαχνεις κι εσυ μια και να αφησεις τις CP, τις (ετοιμες)Rockinger και τις Jap κατα μερος?... ;D ;D ;Dmakispoll είπε:... Nα δεις μετα το τεστ ποσοι θα τρεξουν να φτιαξουν την δικια τους part(αλο)caster...
πιθανονφταει το σεταπ?
ΝΑΙφταει το roller nut ?
ε, ετσι κι ετσι... ;Dφταιει το ξυλο ?
ε, ψιλοετσι κι ετσι ως καθολουφταιει το οτι ειναι η πιο βαρια απ ολες και με διαφορα?
ΝΑΙ, και αλλαξε και τα saddles.φταιει το οτι εχει ενα 2βιδο τρεμολο std "κραμα" και οχι steel block??
alderbody είπε:δε φτιαχνεις κι εσυ μια και να αφησεις τις CP, τις (ετοιμες)Rockinger και τις Jap κατα μερος?... ;D ;D ;D
ειναι 250Κ ακριβως?...spimav_z είπε:τα ηλεκτρικα ειναι point to point ολα κολλημενα απο μενα. ο 5 θεσιος ειναι fender και τα pots ,alpha 250k.
μια χαρα επαιζαν στις αλλες κιθαρες προτου κατασταλαξουν στην Plus...
Βαλε της κανενα σετακι HOT μαγνητες (αν δεν κανω λαθος οι Tonerider που φοραει ειναι οι πιο "ανεμικοι") και θα γινει αεροπλανο. Για το 2βιδο μη σε απασχολει. Η ασπρη στρατ που με ρωτησες για το βιντεο οπως ΚΑΙ η 73 που βγαζει την "ηχαρα" που περιγραφεις 2βιδο φορανε. Μηπως δεν ειναι καλος ο ηχος εκει? ε?τι βελτιωσεις μπορω να κανω στην πολυαγαπημενη μου strat plus
+10000000000!πάρε τους Classic Blues!!!απίστευτοι!!δεσμεύομαι να ανεβάσω clips αρχές της επόμενης εβδομάδας με αυτούς τους μαγνήτες για να καταλαβετε τι εννοώ...(τώρα δυστυχώς έχω εξεταστική)!πάντως μην αλλάξεις τίποτα στην Α!είναι αυτή που ξεχωρίζει η Β και η C μια χαρά,αλλά για μένα δεν έχουν τον αέρα της Αyameth είπε:Μπράβο για την υπομονή και τη μεθοδικότητα αλλά και συγχαρητήρια για τις κιθάρες σου.
Τελικά ο Superfunk που μου φώναζε να πάρω Tonerider... κάτι ήξερε! Για τα δικά μου γούστα η A που τους φοράει είναι winner! Αν και είναι το μοντέλο vintage.
Θα προτιμούσα κάτι πιό hot από την ίδια εταιρία.