Υπάρχει καμμιά καλή πρόταση??? hi-hat, ride, crash... Για μουσική rock... Δεν με νοιάζει τι μάρκες θα είναι απλά θέλω αξιόλογο για τα λεφτά τους ήχο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Εγώ πήγα στη Πόλη και τα πήρα από το εργοστάσιο τους και γνώρισα πραγματικά τι σημαίνει φιλοξενία!
Ο φίλος μου όμως (που είχαμε πάει μαζί) μένει τώρα Ολλανδία και πρόσφατα πήρε κάτι πιατίνα από εκεί και του τα στείλανε από το εργοστάσιο(Καλά εργοστάσιο τρόπος του λέγειν, το σπίτι μου ποιο μεγάλο είναι :lol
καλα ειναι τα bosphorus αλλα θελουν ψαξιμο πχ πηγαινε ακουσε τα καπου (εχει φερει ο διαμαντοπουλος αρκετα) και κοιτα ποια γουσταρεις και μετα ελα σε επαφη με το εργοστασιο κτλ...τωρα τα sabian b8,xs20 κτλ δεν στα προτεινω...ειναι πολυ καλα πιατα για μελετη αλλα οχι τοσο για live παιξιμο κ studio...εχουν πολυ ουδετερο ηχο...εγω θα σου λεγα να κοιταξεις σε meinl τπτ απο τη σειρα classic πολυ καλα πιατα...
Nομιζω οτι μιλαμε για συγκεκριμενο budget γι'αυτο προτεινα τα samatya.Ειναι η ιδανικη λυση για αυτα τα λεφτα.Κατα τ'αλλα απο πιατινια χαμος!Τα alpha ας πουμε ειναι πιο ακριβα και ειναι και πολυ σκληρα ρε παιδια (σαν τενεκεδες ακουγονται) γενικα απο paiste δεν αξιζουν τα λεφτα τους
Alex...είναι μετά τα σειρά ΑΑ. Μπορείς να τα δεις στο Sabian website…και να τα ακούσεις…. τα προσφέρω σε εξαιρετική καλή τιμή… να φανταστείς τα Β8 είναι στα €450 - 500 στην Ελλάδα….!!! μιλάμε για professional όχι low budget !
δεν ειναι καθολου professional τα b8 και δεν εχουν καμια σχεση με τα aa και τις αλλες σειρες...το λεω αυτο γιατι τα ειχα περιπου 4-5 μηνες και μετα τα πουλησα...οπως ειπα ειναι φοβερα πιατα για μελετη αλλα ειναι πολυ ουδετερα και ''κρυα'' δεν ξερω πως να το εξηγησω δεν εχουν χαρακτηρα...αλλα οπωσδηποτε για 250-300 ευρω αξιζουν δεν ειναι οτι θα πανε χαμενα τα λεφτα σου...
τα καινορουρια alpha φιλε δεν ακουγονται σαν τενεκεδες μιλαω για τα 2006 ειναι παρα πολυ καλα ειδικα τα crash,ride k splash...τα hihat δεν μαρεσουν εμενα...ακομη πραγματι τα b8 παιζουν στα 450-500 εδω στην ελλαδα οποτε αν τα τσιμπισεις μπορεις να τα σκωτοσεις σχετικα ευκολα στην τιμη που θα τα παρεις...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.