Lexicon Omega

Δεν την έχω δουλέψει, αλλά έχω διαβάσει θετικές κριτικές. Σε γενικές γραμμές το όνομα lexicon εμπνέει εμπιστοσύνη, πάντως τσέκαρε και άλλες λύσεις με ανάλογα χαρακτηριστικά και χρήματα όπως Delta 1010, ESP1010

http://www.esi-pro.com/viewProduct.php?pid=54&page=1

Ρίξε ένα search στο forum, θα βρεις πολλά χρήσιμα :wink:

Oh thanks

Έκανα search πρώτα για τη συγκεκριμένη κάρτα που ζήτησα πληροφορίες και δε βρήκα στο forum τίποτα γιαυτό και δημοσίευσα. Μπήκα στο site που μου υπέδειξες και φαίνεται καλή λύση.

&

Ευχαριστώ φίλε decadance

PARSIFAL

poli kali karta kai aksiopisti me sigkritika kali timi. to megalo tis pleonektima einai oti mporei na leitourgisei kai me kleisto pc san ena <>

...επείσης η Lexicon δίνει το pantheon μαζί αν δε κάνω λάθος. Σκέφτομαι να καταφύγω και εγώ προς αυτή τη λύση. Αλήθεια έχεις ψάξει για τιμή στην Ελλάδα;

Ε, μετά από τόσα καλά λόγια θα την πάρω. Τη διαθέτει το BON STUDIO, την έχει και στην ιστοσελίδα του, αλλά δε γράφει τιμή. Πάνω κάτω όμως πρέπει να βγαίνει στα 300 με 400 €

Ε' date=' μετά από τόσα καλά λόγια θα την πάρω. Τη διαθέτει το BON STUDIO, την έχει και στην ιστοσελίδα του, αλλά δε γράφει τιμή. Πάνω κάτω όμως πρέπει να βγαίνει στα 300 με 400 ¤

[/quote']
Tότε ίσως αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στου Θωμά το μαγαζί

279 Ευρώ!!!!!!
em.icon.shocked.png

279 Ευρώ!!!!!!
em.icon.shocked.png
+μεταφορικά. Δηλαδή ¤300. Αν το βρίσκεις τόσο και στην Ελλάδα γιατί να μη το πάρεις από εδώ; Ρίξε μια ματιά και στους μεταπωλητές του Bon Studio. Ισως , λέω ίσως να σου κάνουν κάτι καλύτερο.

Kαι σιγουρέψου ότι έρχεται με το Pantheon μαζί. Ψάχνωντας στο Internet πληροφορίες είδα ότι κυκλοφορεί σε διάφορες εκδόσεις.

Το Pantheon είναι audio και midi sequencer  στυλ cubase, nuendo κλπ; Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω υπ' όχη μου σαν πρόγραμμα. Μπορείες να με προσανατολίσεις;

Το Pantheon είναι audio και midi sequencer στυλ cubase' date=' nuendo κλπ; Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω υπ' όχη μου σαν πρόγραμμα. Μπορείες να με προσανατολίσεις;[/quote']
Είναι DX Effects της Lexicon. Ρίξε μια ματιά και στο site της.

Α μάλιστα. Θα κοιτάξω

Ευχαριστώ πολύ φίλε shock

για ζωντανο τραγουδι ειναι καλη ή θανε σαν να τραγουδαω στο πσ με το μικροφωνο το ενσωματωμενο?(ειμαι λιγο ασχετος...)

exουν σπασει τα νευρα μου με την λαμδα.. δε θα ξαναεπερνα με τιποτα καρτα τις lexicon...

entaξει παντα κατι τυχενε και δε δουλευε σωστα.. τι μια οι drivers τωρα γυρισε απο το σερβις και δε δινει στο pc mic 1 kai line1 μερικες φορες εκει που καθεσαι κλεινη μονη της δε ξερω... τι παιζει...  ισως να φταιω και εγω αλλα δε παλευετε.. 

απο ποιοτητα ηχου(οταν παιζει)??να σε ρωτησω και κατι αλλο:εχω κατι μικροφωνα με συνδεση TRS θα παιζουν?

Λοιόν παιδιά, δούλευα την Omega δύο χρόνια πριν παω στην RME. Ωστόσο την Omega την έχω ακόμη στο σύστημα για άλλους λόγους. Συνοψίζω την εμπειρία μου

ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ

- Πολύ καλή stand alone κάρτα, σταθερότατη

- Καλή κατασκεύη

- Cubase LE ενσωματωμένο στο πακετάκι της

- Lexicon Reverb (Pantheo) στα Plug in της

- Καλή σχέση τιμή ποιότητας

- Mαλακός ελάχιστα χρωματισμένος ήχος στις audio ηχογραφήσεις (δε με ενόχλησε ποτέ)

ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

- Κακοί Drivers ειδικά σχετικά με το Latency (βρήκα τελική λύση και δούλευα με τους ΑSIO 4 ALL!!!!)

- Το Pantheo είναι "λίγο" lexicon και αν αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να λερώσεις τη μίξη σου θέλει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ προσοχή

Trending...

Νέα θέματα

Back