Lets talk about Gibson!

Τελικά πρέπει να το έχουν οι ιδιοκτήτες Ντουκάτι ,δεν εξηγήτε αλλιώς και ένας φίλος μου κορίνθιος στο σαλόνι την αράζει και τη βγάζει μια στο τόσο βόλτα με το τρέιλερ μέχρι τις Σέρρες για να τη λυσσάξει στη πίστα  ;D

Αυτός έχει γάτες και δεν παίζει κιθάρα

bihlas87 είπε:
Ducatιές, Porschικά, vintage κιθάρες, φαίνεται ο κιμπάρης ο άνθρωπος :D
Τι Ducati βλέπεις εσύ; Δεν βλέπεις το γκαράζ του πώς είναι;;; Μέχρι και τζάκι έχει :D :D :D

Κούκλος ο ρότις... Να ζήσεις να τον θυμάσαι.

samy paraga είπε:
Τελικά πρέπει να το έχουν οι ιδιοκτήτες Ντουκάτι ,δεν εξηγήτε αλλιώς και ένας φίλος μου κορίνθιος στο σαλόνι την αράζει και τη βγάζει μια στο τόσο βόλτα με το τρέιλερ μέχρι τις Σέρρες για να τη λυσσάξει στη πίστα  ;D

Αυτός έχει γάτες και δεν παίζει κιθάρα
Αγαπητέ φίλε οι Ducati είναι οι Ferrari των μοτοσυκλετών, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να την κυκλοφορείς κάθε μέρα...

studio54GR είπε:
Αγαπητέ φίλε οι Ducati είναι οι Ferrari των μοτοσυκλετών, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να την κυκλοφορείς κάθε μέρα...
Well said sir! 8)

Κούκλος ο ρότις... Να ζήσεις να τον θυμάσαι.
Σ΄ευχαριστώ Ray! Δεν το΄χω ξεπεράσει ακόμα,όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται... :'(

On topic:Μα καλά,που πήγαν όλοι,κανένας δεν αγόρασε ή έστω δοκίμασε Gibson αυτή τη δεκαετία? ;D

Πριν μερικούς μήνες αγόρασα καινούργια μια Standard και έχω και μία The Paul του 80.

Προφανώς δεν μπορεί να γίνει απ'ευθείας σύγκριση (για όσους δεν ξέρουν η The Paul είναι μια Gibson κάτι σαν SG σε Les Paul σχήμα, φοράει εβένινη ταστιέρα και τους Dirty Fingers) και δυστυχώς δεν έχω παίξει με άλλες les paul.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Standard είναι πολύ αξιόλογη κιθάρα από κάθε άποψη. Κατασκευαστικά, πέρα από τα specs, είναι άψογη στις λεπτομέρειες, ζυγίζει σχεδόν όσο και η The Paul και το μπράτσο της είναι πολύ βολικό  ούτε πολύ λεπτό όπως στην The Paul ούτε πολύ χοντρό τύπου '59. Το γεγονός ότι είναι chambered επηρεάζει λίγο τον ακουστικό της ήχο αλλά στον ενισχυτή δε νομίζω ότι περνάει αυτό.

Από ηλεκτρικά φοράει τους ΒΒ Pro και αυτό δίνει τρείς πολύ καλές παραλλαγές του lespaul ήχου με ποτενσιόμετρα που ακούνε με το παραμικρό (πρώτη φορά είδα διαφορά στην μεσαία θέση πειράζοντας τα volume του κάθε μαγνήτη) και νομίζω καλύπτουν πολύ μεγάλο φάσμα απαιτήσεων, ακόμα και funky. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. 8)

Οπως είπα δεν έχω παίξει με άλλες και έτσι σταματάω εδώ

Το γεγονός ότι είναι chambered επηρεάζει λίγο τον ακουστικό της ήχο αλλά στον ενισχυτή δε νομίζω ότι περνάει αυτό.
φυσικα και "περναει" για αυτο αλλωστε και ακουγεται τοσο καλα,κανονικα ολες οι Les Paul επρεπε να ειναι chambered,ζωντανευουν... ;) 

Superfunk είπε:
φυσικα και "περναει" για αυτο αλλωστε και ακουγεται τοσο καλα,κανονικα ολες οι Les Paul επρεπε να ειναι chambered,ζωντανευουν... ;) 
Μόνο που δεν καθαρίζουν με τίποτα στον neck μαγνήτη.

studio54GR είπε:
... ακόμα και να θελες .....  ;D

audiokostas είπε:
... ακόμα και να θελες .....  ;D
Έκανα το λάθος να την φέρω από Αθήνα Θεσσαλονίκη οδηγώντας την και τις επόμενες μέρες περπατούσα με τα...χέρια μέχρι να "ισιώσω"... ;D

Ήθελα να 'ξερα ποιός π.....ς έχει βγάλει βρώμα ότι είμαι μεταλάς.
Αν ησουν μεταλλας δεν θα ηξερες καν τι σημαινει neck pickup.... ;D

Παντως στις ES335 μια χαρα καθαριζει ο Neck & ειναι...αρκετα chambered..... ;D,σιγουρα ομως αν η κιθαρα δεν ειναι εντελως solid χανει σε sustain (κατι πολυ ΚΑΛΟ για εμενα.. ;D) και σε upfront note ....(αλλα για αυτο φτιαχτηκαν οι.....μονοι μαγνητες.... ;D)

Superfunk είπε:
...,σιγουρα ομως αν η κιθαρα δεν ειναι εντελως solid χανει σε sustain ...
δεν ξέρω πως μπορεί να είναι στις "εντελώς solid" αλλά στην δικιά μου είναι πραγματικά υπέραρκετή ακόμα και χαμηλά στην ταστιέρα

E7#9 είπε:
δεν ξέρω πως μπορεί να είναι στις "εντελώς solid" αλλά στην δικιά μου είναι πραγματικά υπέραρκετή ακόμα και χαμηλά στην ταστιέρα
να αλλα εσυ εισαι φυσιολογικος ανθρωπος με λογικες απαιτησεις,δεν θελεις την κιθαρα ...βιολι... ;D

Είμαι κάτοχος 2 Les Paul τις τελευταίας δεκαετίας. Μία Studio plus του 2005( απλά είχε ΑΑΑ maple καπάκι) και μια Custom VOS 1957 του 2008 αν δεν κάνω λάθος. Αν και διάβασα κατά καιρούς τα χειρότερα για τις studio... η δικιά μου ,με εξαίρεση τους μαγνήτες που δεν μου αρέσουν και πολύ, είναι μια πολύ καλοκατασκευασμένη κιθάρα. Η custom είναι εξαιρετική απ'όλες τις απόψεις. Το μόνο που με ενοχλούσε και και εξακολουθεί να με ενοχλεί είναι οτι το καλοκαίρι δεν μπορείς να παίξεις... για κάποιο λόγο μένουν τα πάντα πάνω στο finish τις κιθάρας( ακόμα και το σχέδιο τισ μπλόυζας είχε μήνει) και όταν θες για να καθαρίσεις την κιθάρα όσο θες για να καθαρήσεις το σπίτι κάπου ξενερώνεις. Οπότε καταλήγουν να μένουν στις θήκες και να παίζω με μια american deluxe stratocaster που δεν καταλαβαίνει τίποτα  :)

τέτοιο πρόβλημα που λες, είτε να κολλάει το χέρι στο μπράτσο που λένε αρκετοί ακόμα δεν αντιμετώπισα εγώ

E7#9 είπε:
τέτοιο πρόβλημα που λες, είτε να κολλάει το χέρι στο μπράτσο που λένε αρκετοί ακόμα δεν αντιμετώπισα εγώ
Eίμαι σχεδόν πεποισμένος οτί έχει να κάνει κατά πολύ με τη χημεία-τοξικότητα του ιδρώτα του κάθε παίκτη που αντιδρά με το finish του μπράτσου,πέρα από το finish αυτό καθ΄αυτό.

Η (γρήγορη) λύση ακούει στο όνομα Scotch Brite... ;D

Με το μπράτσο ,περιέργως, δεν είχα ποτέ πρόβλημα... αλλά όταν είδα την custom να γράφει επάνω hard rock cafe κάπως μου ήρθε.....

Trending...

Νέα θέματα

Back