γενικα ηταν καλη η διοργανωση απο πλευρας stage ,ηχου κτλ εκει ομως που τα χαλασανε ηταν με τις ωρες,την πρωτη μερα αρχισαν πολυ αργα με συνεπεια ο Trilok Gurtu να βγει μια και...trigga είπε:μπράβο πολύ όμορφα ρε συ.Οτι αλλο εχεις ρίχτο.
Δικιο εχει ο αλτερ για το οτι εχεις ωραίο ήχο.Αυτα που παιζεις κολλάνε απόλυτα με αυτο που βγάζουν τα δαχτυλα-μηχανήματα σου.
Γενικα πως πηγε το λάιβ?Ειχε ανταπόκριση απο τον κόσμο?Πες τπτ αλλο για το τι επικρατούσε.
babis οι συγκεκριμενοι πρεπει να ειχαν λαμπες απο χριστουγεννιατικα δεντρα ..εγω βεβαια χρησιμοποιησα μονο το clean αφου ειχα το vpd-1 ..χορδες ειχα αλλαξει προσφατα το 2007 ;Dquintiplet είπε:Ωραίος! Και η διοργάνωση φαίνεται καλή. Σάκη φαντάζομαι ότι ακόμα δεν έχεις αλλάξει χορδές στην PRS και έχεις εκείνες που είχες πριν κανά χρόνο! ;D
Οι ενισχυτές τι marshall ήτανε? Γενικά ο thin ήχος αποτελεί πρόβλημα σε πολλούς marshall (και όχι μόνο) όταν δουλεύεις το hi gain κανάλι, ειδικά σε χαμηλές εντάσεις. Αυτό το παρατήρησα και στο δικό μου marshallo-γομάρι. Αν όμως τον ανοίξεις μιλάμε για άλλο ενισχυτή..
Επίσης για αληθινά fat ήχο με τον απαραίτητο όγκο μπορείς να βάζεις ένα distortion πετάλι μπροστά από το crunch κανάλι που ομολόγουμένως στους περισσότερους marshall *@μ@ει!
τακη σου'ρχομαι και γω Σαββατο ελπιζω τα νερα να ζεσταναν λιγακι 8)μπραβο ρε σακη!πολυ καλο!
αντε θα τα πουμε και απο κοντα κερκυρα...σαββατο πρωι αναχωρω εγω...![]()
εχεις δικιο..longshadow είπε:Nice power trio!!
Παρουσίασε μας και τους υπόλοιπους!...![]()