μια χαρα ειναι τα ελληνικα σου & σιγουρα πολυ καλυτερα απο τα "ξενα" των περισσοτερων εδω μεσαsorry για τα ελληνικα μου.....
Allo!Μαλλον δεν εχεις επιλεξει τους (σωστους) drivers στο Cubase.Απο το menu "Devices" πηγαινε στο Device Setup,βρες στη λιστα που θα εμφανιστει τη σελιδα που αναφερεται στους drivers & επελεξε απο το drop-down menu τους ASIO4ALL.Λογικα θα χρησιμοποιει το προγραμμα τον Asio Multimedia Driver η κατι τετοιο.Βαλε τους σωστους,πατα "apply",μετα "ok" & λογικα θα εισαι ενταξει.Αν για καποιο λογο εξακολουθεις να'χεις latency ξαναπηγαινε στο ιδιο menu,βρες το control panel στην ιδια σελιδα & μειωσε τα milliseconds της καθυστερησης μεχρι το σημειο που εισαι ευχαριστημενος.Μη ξεχασεις το "apply"!PsYChiC είπε:Alchemist sorry. απλα δεν ειμαι ελληνας και δεν ξερω να γραφω καλα ελληνικα.
Με το FL STUDIO μου δουλεβει κανονικα δεν εχει καμια καθιστεριση,το fl studio εχει μεσα driver asio4oll. Aπο τι στιγμη που υπαρχι το driver μεσα στον PC δεν πρεπει να δουλευει κανονικα και το cubase οπος το fl studio?
sorry για τα ελληνικα μου.....
Γι'αυτο ειμαστε ολοι εδω.Χαιρομαι που ολα ειναι ok.Καλη συνεχεια!PsYChiC είπε:Καλος σας βρηκα Superfunk
Δουλευει μια χαρα πεδιαkevin nowhow εισαι απεκτος
ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ