ξεκινησε απο drum corps και εχει διατηρησει πολλα απο αυτα τα στοιχεια στο παιξιμο τουΑυτο που μου αρεσει ειναι που χρησιμοποιει πολυ floor toms και χρησιμοποει πολυ to snare στο basic groove
Μιας και το φερε η κουβεντα:Superfunk είπε:ξεκινησε απο drum corps και εχει διατηρησει πολλα απο αυτα τα στοιχεια στο παιξιμο του
ενταξει, οταν παιζεις στο μεγαλυτερο συγκροτημα του πλανητη...η σιγουρια ερχεται απο μονη της...(υστερα απο.... 23.000 ζωντανες εμφανησεις.... ;D),ντραμμερ σαν τον Λαρρυ ειναι το ΟΝΕΙΡΟ καθε ποπ/ροκ συνθετη... ;Dαλλα ταυτοχρονα εχει και μια σιγουρια απιστευτη.
Ενταξει παιδια ειμαστε και ξεχνιομαστε καμια φοραVietMan είπε:Στο angel of harlem σε αυτη τη συναυλια σα να ξεχαστηκε ομως ;D ;D
[flash=200,200]
καλα πλακιτσα ηταν!!!leontiad είπε:Ενταξει παιδια ειμαστε και ξεχνιομαστε καμια φορα
(ps:πρεπει να κανες πολυ γιουτιουμπινγ για να το βρεις)
Όντως ειναι πολυ καυστικος οταν αρχιζει να του μετραει 1,2,3.Σκυλι ομως δε καταλαβαινει τπτ!το κακο ομως αρχισε απο τη δημιουργια του γκρουπ.Ο Lurry εβαλε αγγελια στο σχολειο οτι ψαχνει κιθαριστα και τραγουδιστη για γκρουπ,αρχισαν τις προβες στη κουζινα του και για 10 λεπτα το γκρουπ λεγοταν The Larry Mullen Band αλλα του βαλε χερι o bono.ΧαχαVietMan είπε:καλα πλακιτσα ηταν!!!
αυτη τη συναυλια την εχω ξεκοκκαλισει και μου ειχε μεινει στο μυαλο γιατι στη θεση του θα εξφενδονιζα την μπαγκετα στο Νταλαρα!!
Παντα ετσι ειναι.Focused και επαγγελματιας 100%.Ανεκφραστος και συγκεντρωμενος.Αλλα ωρες ωρες νομιζω οτι δε το διασκεδαζει καθολου.Λιτος αλλα τοσο γεματος παντα και COOL!hampis είπε:Λοιπον επειδη τον προσεχα πολυ στη συναυλια μου εκανε εντυπωση (οπως ανεφερε καποιος αλλος εδω) το ποσο συγκεντρωμενος ηταν σε αυτο που εκανε.Εκει βραχος, σα ρομποτ με ελαχιστες κινησεις του κεφαλιου και η υπερενταση και προσπαθεια ζωγραφισμενη στο προσωπο του !
Ακριβως το αντιθετο απο τον Tommy Lee ;D ;D
;D ;Dsixtrip είπε:τι θα γινει με εκεινο το διπεταλο?![]()