To όργανο κάνει back up σε όλα τα settings. Programs και setups. Είχα το Κ2000v. Χρησιμοποιούσα scsi και είχα μετατρέψει το drive σε zip drive.PANOS_G είπε:Κώστα ευχαριστω για το ενδιαφερον. Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι δεν ξερω σε τι state θα ερθει με το factory reset. Και αυτο γιατι πλην των προγραμματων που εχω φορτωσει, εχει πανω και το τσιπ με τα προγραμματα του Κ2500. Μηπως εχω θεματα και χρειαστεί να το ξαναεγκαταστησω?
Όχι. Ήδη σε ενημερώνει. Παίζει σημαντικό ρόλο και να την αλλάξεις άμεσα. Μην μείνει off το όργανο.PANOS_G είπε:Χμ... Μπαταρία ε... Ναι μου βγαζει μήνυμα για χαμηλα βόλτ (3.4). Δεν με απασχολησε αυτο γιατι νόμιζα οτι οι μπαταριες εχουν σχέση αποκλειστικά και μονο με την διατηρηση των προγραμμάτων. Ή μηπως όχι; :-[
Δεν το ξέρω, αλλά δεν θα το έκανα στην θέση σου. Θα πήγαινα στην άμεση άριστη και ουσιαστική λύση.PANOS_G είπε:Οκ. Θα τις αλλάξω αμεσα. Η χρήση επαναφορτιζόμενων επηρεάζει? Ερώτηση αδαούς ανθρωπου, μονο και μονο επειδη ξερω οτι στο ηλ. μπασσο μου παιζει ρολο...![]()
Έχεις δίκιο. Αλλάζω αύριο και θα επανέλθω με αποτελεσματα. Ευχαριστω και παλι!Costas Siachamis είπε:Δεν το ξέρω, αλλά δεν θα το έκανα στην θέση σου. Θα πήγαινα στην άμεση άριστη και ουσιαστική λύση.
Νεα ΣμύρνηΜανώλης Χναράκης είπε:Σε ποιά πόλη είσαι;
Και εγώ ελπίζω πως όχι, γιατι δεν θελω να σκεφτω καν ποσο θα μου κοστισει η ενδεχόμενη αλλαγή... Και επισης εχω ακουσει οτι δεν ειναι και κανένα όργανο που μπορεις μονος να βάλεις χέρι.Μανώλης Χναράκης είπε:Κατά πάσα πιθανότητα θέλει αλλαγή το bender, μακάρι να κάνω λάθος.