Νικολα επΙτρεψε μου να επιμεινω γιατι τα αεροδρομια και τα υπολοιπα κεντρα διερχομενων,μπερδευουνNikolas είπε:ΦΥΣΙΚΑ να υπάρχουν ειδικοί χώροι για τους καπνιστές, όπως στο Ελ. Βενιζέλος...
Καταλαβαινεις φυσικα οτι κατι τετοιο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γινει για χιλιους μυριους λογους...ο κυριοτερος των οποιων ειναι οτι αν μου αρεσει το σουβλακι του Μητσου ,που εχει το καπνιστικο μαγαζι,δεν θα μπορω να παω εκει να το φαω.....και δεδομενου οτι ο Μητσος εχει ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ και οχι ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙΟ.....καταλαβαινεις πολυ καλα οτι θα εχουμε μια ΑΣΤΕΙΑ κατασταση...ασε που θα χωριζονταν παρεες....Μιλαω για κατηγοριες καταστηματων.ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ-ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ.
Απλα πραματα.
Το κακό είναι ότι ο ΜΗΤΣΟΣ δεν έχει αρκετά ανεπτυγμένη τη συναίσθηση πως είναι ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου και όχι καπνιστηρίου. Μόλις λυθεί αυτό, τα υπόλοιπα θα ρυθμιστούν αυτόματα, νομίζω.Superfunk είπε:Καταλαβαινεις φυσικα οτι κατι τετοιο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γινει για χιλιους μυριους λογους...ο κυριοτερος των οποιων ειναι οτι αν μου αρεσει το σουβλακι του Μητσου ,που εχει το καπνιστικο μαγαζι,δεν θα μπορω να παω εκει να το φαω.....και δεδομενου οτι ο Μητσος εχει ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ και οχι ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙΟ.....καταλαβαινεις πολυ καλα οτι θα εχουμε μια ΑΣΤΕΙΑ κατασταση.
αυτα φερνει η εξελιξη του ανθρωπινου ειδους,σκεψου οτι πριν απο 50 χρονια ο καθενας μπορουσε να αγορασει κοκαϊνη (και ηρωϊνη αλλα και αλλα οπιουχα) απο το φαρμακειο και να τη καταναλωσει ο ιδιος ή και να τη δωσει στο ΠΑΙΔΙ του για να μη κουραζεται ή για να κατσει ησυχο...Επειδη ομως η λογικη γερνει προς το μερος μιας υγιους ζωης και οχι μιας ριψοκινδυνης,ακομα και στις πιο απλες μας επιλογες,
Αυτό συνιστά διάκριση μεταξύ υποψήφιων εργαζομένων, τι λέει ο ΛΚ;freerock1974 είπε:Γιωργο,να δουλευουν καπνιστες εκει.
Mια παλια μου φιλεναδα,πηγε για συνεντευξη ως γραμματεας οδοντιατρου.gdevelek είπε:Αυτό συνιστά διάκριση μεταξύ υποψήφιων εργαζομένων, τι λέει ο ΛΚ;
Έχω απαντήσει ήδη. Φυσικά και όχι.gdevelek είπε:Αυτό συνιστά διάκριση μεταξύ υποψήφιων εργαζομένων, τι λέει ο ΛΚ;
Το λογικό σχήμα:Αυτό ώς προς τους εργαζόμενους δυο ταχυτήτων.
Και μιλάμε για bartenders , που όσους εγώ ξέρω πίνουν τον βόσπορο και καπνίζουν σα φουγάρα;;; ;D ;D ;D ;D ;D
νομίζω πως υπάρχει μια μεγάλη διαφοράLK είπε:Δηλαδής ο ψήστης που τρώει την τσίκνα στο σουβλατζίδικο που πάει ο Παπαδόπουλος , γουστέρνει και την τρώει; ;D
Νομικά δεν τίθεται θέμα "εργασιακής διάκρισης" .gdevelek είπε:άρα ο εργοδότης βάζει αγγελία για μια εργασία που εκ των πραγμάτων θα δίνει τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα στον καπνιστή
προφανώς νομικός δεν είμαι, κουβέντα κάνω
Νομίζω ότι αυτό το λύσαμε από την πρώτη σελίδα.theoctapus είπε:Να σημειώσω όμως ότι το αν θα μπορούσαν ή όχι να νομοθετήσουν για μαγαζιά για καπνιστές δεν έχει καμία σχέση με το αν η απαγόρευση στα υπόλοιπα δεν είναι ορθή.
Club Λέσχες καπνιστών υπάρχουν σε πολλές από τις χώρες που υιοθέτησαν τον μέτρο.cartman14 είπε:Για το αν τίθεται θέμα "νομιμότητας" ή όχι του μέτρου:
αν υπήρχαν κατάφορες αδικίες έναντι πολυπληθών ομάδων (διότι έτσι το παρουσιάζουν οι καπνιστές στην Ελλάδα), τότε όλες οι χώρες που επιδεικνύουν τεράστια ευαισθησία προς τις ατομικές ελευθερίες δεν θα το υιοθετούσαν. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν υπάρχει νομικό έρεισμα για ένα τέτοιο μέτρο και όλες οι χώρες που το εφαρμόζουν δεν έχουν πάρει χαμπάρι παρά περίμεναν εμάς τους πρωτοπόρους να το ανακαλύψουμε!![]()
Εντάξει, μας έπεισες. Τώρα με το νέο ΕΣΠΑ θα κάνουμε πρόταση για έργο δημιουργίας λέσχης καπνιστών. ;DLK είπε:Club Λέσχες καπνιστών υπάρχουν σε πολλές από τις χώρες που υιοθέτησαν τον μέτρο.
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.theoctapus είπε:Εντάξει, μας έπεισες. Τώρα με το νέο ΕΣΠΑ θα κάνουμε πρόταση για έργο δημιουργίας λέσχης καπνιστών. ;D
Δεν είπε νομίζω κανείς από όσους είναι υπέρ του νόμου ότι τον ενοχλεί να υπάρχουν χώροι καπνιστών. Το έχουμε ξεκαθαρίσει σελίδες πριν ότι δεν κυνηγάμε κανέναν με δίκρανα και πυρσούς.LK είπε:Club Λέσχες καπνιστών υπάρχουν σε πολλές από τις χώρες που υιοθέτησαν τον μέτρο.