Αυτά είναι για άλλα φορουμ, τεσπα...
¶κου ένα δύο μη τεχνολογικά που μου έχουν τύχει (έχω κι άλλα

)
Κάποτε δούλευα στο 1502, όταν είχε πρωτοδημιουργηθεί η υπηρεσία. Αυτό που κάναμε εμείς, ήταν να στέλνουμε την αίτηση σου για κάποιο πιστοποιητικό στην αρμόδια υπηρεσία, κι αυτοί φτιάχναν το πιστοποιητικό και το στέλναν με ΕΛΤΑ.
Μια μέρα λοιπον πεφτει μια γραμμή, μια κυρία.
-Καλησπέρα σας τι πιστοποιητικό θέλετε?
-Εδώ απο τη Νέα Μάκρη
-Οτι είστε δημότης?
-Όχι για τις τσούχτρες!
- ...????!!!!!
-Κάτι πρέπει να γίνει έχει γεμίσει η παραλία τσούχτρες!
-Κυρία μου είμαστε υπηρεσία τηλεφωνικής έκδοσης πιστοποιητικών
-Δεν με νοιάζει, κάτι πρέπει να γίνει με τις τσούχτρες!Δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο εδω πέρα! Τι σας πληρώνουνε δημόσιοι υπάλληλοι! κάθεστε κτλκτλκτλ επι πόση ώρα... τελικά πέταξα τη γραμμή γιατί είχα 20 άτομα ουρά....
Επίσης πολλοί νομίζανε οτι ΕΜΕΙΣ βγάζαμε τα πιστοποιητικά, οπότε πέφταν υποσχέσεις, γλυψίματα για να μπούνε μπροστά στην ουρά και τέτοια!!Μου είχαν υποσχεθεί απο φαγητό, λεφτά, μέχρι πήδημα (πέρναν γύρω στο Σεπτέμβρη όλες οι νόμιμες εκδιδόμενες για πιστοποιητικό ποινικού μητρώου), μέχρι πρώτο τραπέζι πίστα και ιδιωτικό χορό σε στριπτιτζάδικο!Επίσης "πεσίματα": μια 58αχρονη μια φορά μου έλεγε στην αρχή ανέκδοτα για τον Κλίντον, περι πιπών κτλ, μετά το πέρασε σε "εγώ έχω πολλούς νέους άντρες γύρω μου και τους φέρομαι πολύ καλα, παμε κρουαζιέρες κτλ κτλ" και μετά έπαιρνε για κάμποσο καιρό κάθε μέρα για πιστοποιητικά....
Στο 131 ήταν το μεγάλο σώου όμως... το 1 στα 15-20 περίπου των τηλεφωνημάτων ήταν μουρλοί, γέροι που τα χαν χάσει, και καμμάκι, σε άντρες και γυναίκες. Καθημερινό τηλέφωνο (γιατι άκουγα κάθε 2-3 μέρες κάποιο παιδί απο τη βάρδια μου να το λέει) ήταν μία τύπισα που έλεγε οτι είναι ποντίκι. Οτι έχει dna 98% ίδιο με ποντικού (θα είχε ακούσει τίποτα για πειράματα σε ποντίκια) οτι την έχουν κλεισμένη και κάνουν πειράματα πάνω της και της δίνουν ποντικοφάρμακα... αλλά έχουν δίκιο γιατι είναι ποντίκι. Και μετά άρχιζε να ζητάει βοήθεια... βασικά ήταν πολύ creepy
Γενικα στο τηλέφωνο έρχεσαι σε επαφή με άτομα που πολύ μικρό τους ποσοστό βλέπεις έξω... και καταλαβαίνεις οτι υπάρχει πολύ περισσότερος κόσμος που είναι μουρλός ή ηλίθιος απ'ότι νόμιζες...
--
είμαι ψαγμένος