Περίεργη και παραμετροποιήσιμη. Ναι, μπορεί το funk.kpeyos είπε:Για να ξεφύγω επίσης λίγο από τα κλασσικά υπήρξε μια Peavey T60 που κάποτε με έκανε να θέλω πάιξω funk...
Επειδή έχω μία, ψιλοάσχημη δεν θα την έλεγα. Θεόβαρια όμως σίγουρα! Και όπως έχει πει ο Yameth εάν θες να παίζεις funk, πρέπει και να χορεύεις...τότε σίγουρα η Peavy δεν κάνει!audiokostas είπε:Περίεργη και παραμετροποιήσιμη. Ναι, μπορεί το funk.
Αλλά προσωπικά την βρίσκω ψιλοάσχημη......
Nα σε δώ όμως να την φοράς για καμια ώρα και να θες να παίξεις funk μετά. No thanks.
Tεράστια σε μέγεθος ναι. Είναι όμως λίγο πιο ελάφρια από την Les Paul μου...audiokostas είπε:Περίεργη και παραμετροποιήσιμη. Ναι, μπορεί το funk.
Αλλά προσωπικά την βρίσκω ψιλοάσχημη......
Nα σε δώ όμως να την φοράς για καμια ώρα και να θες να παίξεις funk μετά. No thanks.
Είσαι σίγουρος? Επειδή έχω και μια Doublecut Pro, είναι πούπουλο μπροστά στη Peavykpeyos είπε:Tεράστια σε μέγεθος ναι. Είναι όμως λίγο πιο ελάφρια από την Les Paul μου...
Κάποια στιγμή (δυστυχώς δεν έχω φωτος/πληροφορίες) κάποιος κιθαρίστας του James Brown, έπαιζε με μια Τ60. Επειδή το έχω ακούσει σαν φήμη μόνο, έκανα ένα γρήγορο google και ήδη βρήκα μια επιβεβαίωση αυτής της φήμης, στο Telecaster Guitar Forum (κάποιο μέλος λέει I remember James Brown's guitarist playing one for a long time)kpeyos είπε:Για να ξεφύγω επίσης λίγο από τα κλασσικά υπήρξε μια Peavey T60 που κάποτε με έκανε να θέλω πάιξω funk...
Αρχηγέ μου, τα γυαλιά και οι τιράντες έφταιγαν για την ασχήμια!!! ;D ;D όχι η Τ60!! ;D ;Dyameth είπε:Κι εγώ πέρασα μια πενταετία στα 80'ς παίζοντας σχεδον καθε βράδι με μια Τ60, παραμερίζοντας την Les Paul Custom. Πολλές ηχητικές επιλογές, αλλά πανάσχημη κιθάρα σε μια πανάσχημη εποχή. (οταν με βλέπω σε φωτογραφίες με την Τ60, τον διάφανο κοκκάλινο σκελετό γυαλιών, και τις κόκκινες τιράντες...).