Κιθάρες Gary Kramer

WilliamSats

Noiz Addict
Καλησπέρα σε όλους!

Μηπως γνωρίζετε αν έρχονται στην Ελλάδα οι κιθάρες Gary Kramer και αν ναι ποιός τις φέρνει?

Ευχαριστώ.

Υ.Γ: Αν κάποιος έχει και προσωπική εμπειρία απο κάποια κιθάρα τους θα με ενδιέφερε να μάθω λεπτομέριες.

Δεν υπαρχει αντιπροσωπος. Τις παραγγελνεις κατευθειαν απο το εργοστασιο και στις ταχυδρομει σπιτι σου .

Βεβαια πρεπει πρωτα να περασουν απο τελωνειο

playloud είπε:
Μποιιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοινγκκγκγκγκγκγκγκ

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
??? ??? ??? :o :o :o :o :o :-X :-X :-X

Κάτσε να μαζέψω και τη μασέλα μου απ'το πάτωμα τωρα!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
paranoid_gr είπε:
Ρε παιδια το ειδατε και εσεις αυτο??????

:o :o :o :o :o :o
Περι τις 10 φορές, όχι άλλο όμως τσ τσ τσ, δεν κάνει. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

ZIKO είπε:
Δεν υπαρχει αντιπροσωπος. Τις παραγγελνεις κατευθειαν απο το εργοστασιο και στις ταχυδρομει σπιτι σου .

Βεβαια πρεπει πρωτα να περασουν απο τελωνειο
Είσαι σίγουρος για το τελωνείο, λες να πρέπει να το τσεκάρουν? Γμτ και μπριζόθικα άσχημα τώρα με το οργανάκι...

Ε απο την αμερικη θα σου ρθει η κιθαρα , δεν πρεπει να περασει απο τελωνειο?

Παλια αρκετοι αμερικανοι εξαγωγεις γραφανε "gift" αλλα τωρα δεν παιζει να πετυχεις κανενα

Προς κακα παιδια μονο - Παιζει κ παραπαιζει να σου γραψει τιμουλα under 200$,οποτε εξερχεται απο το τελωνειο οπως εισερχεται..Ατελως.

Το θεμα ειναι προκειται για καλες Κορεατικες κιθαρες,οι Αμερικαν.ειναι αρκετα ακριβες.Οχι οτι οι Κορεατικες ειναι φθηνες.

Θα σου προτεινα κατι τετοιο,που ειναι κ USA ψαξε το σαιτ θα βρεις καλες τιμες.

Εγω ειμαι ενα κλικ πριν παραγγειλω την CC Deville. :D

Δεν τις ξερουν πολλοι,ποσο μαλλον εντω στο ελλαντα :)

http://www.ttmguitars.com/The_Official_TTM_Guitars_Website/TTM_Guitar_of_the_day.html

Aλλος ενα πιτσιρικος που μαλιστα τον σπονσοραρει η συγκεκριμενη εταιρια!(Ειδαν κατι βιντεακια του στο Utube με TTM κ του'δωσαν μια ευκαιρια..)

http://www.youtube.com/watch?v=G-yRpUFad0I&feature=related

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
playloud είπε:
Μποιιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοινγκκγκγκγκγκγκγκ

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Xαχαχα απιστευτος,μπραβο του Paganini 5ο caprice,βεβαια το παιζει λιγο πιο αργα απ'μενα :D

Πολύ καλές οι TTM Κώστα, αυτό που είδα στην άλλη όμως και μου άρεσε είναι τα "πολλά" τάστα ;D ,είναι 7χορδη -πραγμα που θα μου χρειαστεί σύντομα, δεν έχει τρέμολο και όπως φαίνετε απο τις φωτογραφίες το μάνικο είναι easy-access για το μέγεθός του.

Το σχήμα με ξενίζει λίγο, αλλά θα το συνηθίσω αν τελικά βρω τρόπο να την πάρω.

Trending...

Νέα θέματα

Back