Δεν μου τη σπάει ακριβώς,αν και καταλαβαίνω τι εννοείς.RayDTutto είπε:Και δε σου τη σπάει; Δεν θες να φαίνεται ότι τέλος πάντων έχει κάνει κάποια χιλιόμετρα;
Η φώτο είναι στην καλαμαριά πίσω από τα γήπεδα του γκολφ;mustafank είπε:Μετά από κάποιες αγοραπωλησίες και ανταλλαγές, βρέθηκα με μια telecaster του Σ.Ντούκα, η οποία είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο στις φωτογραφίες του γάμου μου.
Οπότε, είπα στον εαυτό μου, ότι αυτή θα είναι η κιθάρα, που θέλω να κρατήσω για τα παιδιά/εγγόνια μου κτλ.
ναι, φίλε μουΠΑΟΚιτο είπε:Η φώτο είναι στην καλαμαριά πίσω από τα γήπεδα του γκολφ;
Είμαι τσακάλι ;Dmustafank είπε:ναι, φίλε μου![]()
Αν είναι να παλιώσω την 60's tribute (studio) ...που και U.S.A. είναι, που θέλει ο JJ και nitro, που θέλει ο Ray.... και LP Γκίπσον που θες εσύ.... ;D ;D ;D ;D ;Dmkm είπε:π.χ. μια απο τις Les Paul που έβγαλε η Gibson
Α ρε ΖΑΛΟΝΙΚΗ!!!!ναι, φίλε μου![]()
Έλα μωρέ σε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια θα τα χαλάσουμε; ;D ;Dfusiongtr είπε:κάποια non-chambered Les paul
Σιγά μην τα χαλάσουμε. ;D ;D ;D ;DLK είπε:Έλα μωρέ σε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια θα τα χαλάσουμε; ;D ;D
60s neck έχω ;D ;D ;D
[move]........κάνει "τζίζ"........ ;D ;D[/move]mkm είπε:π.χ. μια απο τις Les Paul που έβγαλε η Gibson το 2001 μέχρι 2003 με Brazilian rosewood ταστιέρα...
...αλλά να την έπαιρνες τότε γιατί τώρα.......
Οφ τόπικ... αλλά είδα την τιμή και ζαλίστηκα!S9F είπε:[move]........κάνει "τζίζ"........ ;D ;D[/move]
http://www.ebay.com/itm/320976863905?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649
κι εγώ αυτό έχω ρε filow και μου τη σπάνει εννοίωται (<-to skotosa?).RayDTutto είπε:Και δε σου τη σπάει; Δεν θες να φαίνεται ότι τέλος πάντων έχει κάνει κάποια χιλιόμετρα;
Κσερο οτι θα ήταν ωραίο χρέπι η κιθάρα μου αν είχε διαφορετικό finish, αλλά και η χρόνια μπίχλα είναι αρκετά τρου.Σε ένα πιο έμπειρο μάτι γίνεται αυτό αντιληπτό από την ταστιέρα, (RW)
Με βαση αυτο το ΝοΝ γιου ες εη....εγω την μοναδικη κιθαρα που θελω να κρατησω και πιστευω (απ οτι δειχνει) θα εχει καποια αξια στο μελλον (κι ας ειναι η "φτηνοτερη" μου και απ το ταπεινο μεχικο)....εστω σαν επετειακη, ειναι η Aztek Gold Strat 50th anniv. http://sites.thestar.com.my/audio/440Hz/440_story.asp?file=/2005/6/30/audiofile/30fenderLK είπε:@Σπύρο, καταλαβαίνω πως το εννοείς αυτό με το mexico (και μάλλον το εκλαμβάνω ως non-U.S.A- σωστά.
Παρ’ όλα αυτά δεν με χαλάει.
Βλέποντας τώρα κάποιες japan που πέρασαν κάποτε από τα χέρια μου, μετανιώνω που τις άφησα και δεν τις έχω τώρα…για παλαίωση ;D ;D. Και θα μετρούσαν ήδη 14-15 χρόνια. ;D ;D
Ναι, και για εμένα η εμπορική αξία, δεν ήταν κριτήριο για την απόφαση.VAGTANPLAN είπε:Το αναφερω γιατι πιστευω οτι αξιζει να κρατας το αγαπημενο σου οργανο για παλαιωση...ασχετου αξιας.