Stevie@
Μόνιμος θαμώνας
Ρε παιδιά με το κρύο τα καλοριφέρ και τις αυξομειώσεις θερμοκρασίας έχω ξενερώσει... ειμαι σπίτι η ibanez s670fm μου είναι σεταρισμένη σε βέργα τρεμολο κούρδισμα κυριλέ σενιε πενιε΄... βγαίνω έξω -10 βαθμούς σφίγγουν όλα... το κουρδισμα πάει και 1 ημιτόνιο πάνω.. οκ.. πάω στο studio +20 βαθμοί.. ξεκουρδίζονται όλα δεν μπορώ να παίξω την αφήνω να πάρει την θερμοκρασία του δωματίου αλλά πάλι με το παίξιμο όλο το μανίκι χαλαρώνει απο την ζέστασια δεν ξέρω.... Είμαι τσαπατσούλης τεμπέλης και βαριέμαι να σπάω τα @@ μου με τα setup και τα άλλεν καθε 3 και 5. Ασε που δεν ξέρω αν το κάνω και σωστά..!
Οποτε λέω να πάρω ένα όργανο φτηνό να μην καταλαβαίνει τιποτα να την πετάω από τον 5ο όροφο και να μην καταλαβαίνει τίποτα, να πηγαίνω απο αφρική στον βόρειο πολο για live και να μην θέλει τπτ.
Παραλογίζομαι? Αν στην τελική υπάρχει τέτοια κιθάρα και την έχει κάποιος απο σας να μου πει να πάω να την πάρω να ξεμπερδευω..
Ευχαριστώ προκαταβολικά! Το εκτιμάω που βοηθάτε.. ;D
Οποτε λέω να πάρω ένα όργανο φτηνό να μην καταλαβαίνει τιποτα να την πετάω από τον 5ο όροφο και να μην καταλαβαίνει τίποτα, να πηγαίνω απο αφρική στον βόρειο πολο για live και να μην θέλει τπτ.
Παραλογίζομαι? Αν στην τελική υπάρχει τέτοια κιθάρα και την έχει κάποιος απο σας να μου πει να πάω να την πάρω να ξεμπερδευω..
Ευχαριστώ προκαταβολικά! Το εκτιμάω που βοηθάτε.. ;D