Κιθάρα 3000 ευρώ ή...?

ffmakis είπε:
Υπερβάλεις Μαραθώνιε 12 ακριβές κιθάρες έχω.
Μάκη μου, μην μου χαλάς την εικόνα που έχω για σένα... ;D ;D

12 έχεις τώρα... ;)

Superfunk είπε:
τι σημαινει "καθαριζω μια κιθαρα"?γιατι δεν ξερω....
Σημαίνει το ίδιο με το "αλλάζω χορδές μπάσου".

Superfunk είπε:
(καλα οντως ΑΛΛΑΖΟΥΝ οι χορδες στο μπασο?)
Τις δικές μου που τις παρατηρώ χρόνια, δεν το έχουν καταφέρει.

Ισως τελικά να είναι χαζές.

Και για να κλείσουμε το θέμα, δεν χρειάζεσαι καμμία κιθάρα των 3000 ευρώ ούτε πολλές των 100 ευρώ. Εάν έχεις ξεπεράσει το logo στο Head και την ανάγκη να βλέπεις δίπλα σου πολλές κιθάρες, πέρνεις μία κιθάρα των 100-200 ευρώ και ένα VG99 με 1000 ευρώ και κάνεις ΟΛΑ όσα αναζητάς στην αρχική σου ερώτηση...

Πριν 50 χρόνια ήταν πολύ δύσκολο να βρεις καλό ρολόι και έπρεπε να τα σκάσεις. Αφού βγήκε ο μηχανισμός quartz με 1 ευρώ μπορείς να πάρεις ρολόι με μεγαλύτερη ακρίβεια από του ρόλεξ. Παρολαυτά η φήμη του ρόλεξ υπάρχει και σήμερα... Κάποιοι λένε ότι είναι τα "καλύτερα" ρολόγια... ;)

Είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε να αγοράσουμε τρομερές κιθάρες, απο πολλές μάρκες,  με 500-1000 ευρώ.

εγώ το ρολόι το θέλω για να βλέπω την ώρα  8)

skantzos είπε:
Πριν 50 χρόνια ήταν πολύ δύσκολο να βρεις καλό ρολόι και έπρεπε να τα σκάσεις. Αφού βγήκε ο μηχανισμός quartz με 1 ευρώ μπορείς να πάρεις ρολόι με μεγαλύτερη ακρίβεια από του ρόλεξ. Παρολαυτά η φήμη του ρόλεξ υπάρχει και σήμερα... Κάποιοι λένε ότι είναι τα "καλύτερα" ρολόγια... ;)

Είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε να αγοράσουμε τρομερές κιθάρες, απο πολλές μάρκες,  με 500-1000 ευρώ.

εγώ το ρολόι το θέλω για να βλέπω την ώρα  8)
+669. Γενικά πρέπει να υπάρχει ισορροπία στο θέμα τιμή/απόδοση. Εκεί στα 500 με 1000 ευρά υπάρχουν από πολύ καλές κιθάρες μέχρι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ κιθάρες.

skantzos είπε:

Είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε να αγοράσουμε τρομερές κιθάρες, απο πολλές μάρκες,  με 500-1000 ευρώ.

εγώ το ρολόι το θέλω για να βλέπω την ώρα  8)
Συμφωνω κατα μεγαλο μερος. Οντως, το ρολοι του 1 ευρω ειναι 1.000.000.000 καλυτερο απο το ρολοι των 1000 προ 50ετιας.

Αν βεβαια η δουλεια σου ειναι να εισαι ο επισημος χρονομετρης των 100μ στους Ολυμπιακους Αγωνες της Αθηνας, δεν ξερω αν και εσυ ο ιδιος θελεις να βασιστεις στο Harley Benton ρολοι του 1 ευρω. Ακομα και για ψυχολογικους λογους (τυπου εκανα ο,τι καλυτερο μπορουσα απο εξοπλισμο) εγω θα στρεφομουν σε κατι ολιγον πιο "ακριβο", "δοκιμασμενο" κλπ.

Θεωρω οτι το διλλημα "μια και ακριβη η πολλες και φτηνες" δεν υφισταται. Οποιος μπορει να εχει ακριβες, εχει τελικα και αυτος παλι πολλες, οπως εχει και ο αλλος τις φτηνες.

Οποιος εχει λοιπον ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ οπως λεει η ψηφοφορια ας μας το πει, αν θελει, επωνυμως (δεν ειναι και κανα φοβερο προσωπικο δεδομενο). Εγω απο τους γνωστους μου δεν ξερω κανεναν τετοιο, αλλα με 70% * στο νοιζ να απαντανε οτι αυτο ειναι η επιλογη τους, ολο και καποιον θα μαθω.

* upd: 76% and counting

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μιλάει και ο έβρις που πήρε τσάμπα υπερεπώνυμη κιθάρα. Αίσχος.

kwstas79 είπε:
Μιλάει και ο έβρις που πήρε τσάμπα υπερεπώνυμη κιθάρα. Αίσχος.
Το οτι ειμαι μαυραγοριτης δεν σημαινει οτι δεν ειμαι και λογικος σε θεωρητικο επιπεδο.

Μα καλά , πόσοι από εδώ έχουν κιθάρες των 3000Ευρώ? Για πείτε επιχειρηματικά κόλπα να γίνουμε κι εμείς μεγιστάνες...

Sottos είπε:
Για πείτε επιχειρηματικά κόλπα να γίνουμε κι εμείς μεγιστάνες...
Δολλάριο στο 1,50...

Sottos είπε:
Μα καλά , πόσοι από εδώ έχουν κιθάρες των 3000Ευρώ? Για πείτε επιχειρηματικά κόλπα να γίνουμε κι εμείς μεγιστάνες...
Σε πληροφορω καμποσοι. Αυτο ομως που ρωταω ειναι ποσοι απο εδω που εχουν μια τετοια κιθαρα, ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ (αυτο δηλαδη που ειναι το 76% στις ψηφους κιολας).

Δε χρειαζεται να εμφανιστουν ξερω γω 70 ατομα απο τους 100 που ψηφισαν. Θα μου αρκουσαν και 10 να απαντησουν επωνυμως και ειλικρινως οτι εχουν μια και ακριβη και τιποτα αλλο και θα κλονιζοταν ολη μου η κοσμοθεωρια περι GAS ...

audiokostas είπε:
Αλήθεια, ξέρετε κανέναν που πήρε ποτέ, day 1, μία καλή και ακριβή κιθάρα και έμεινε σε αυτή (και ασχολείται βέβαια με το άθλημα);
Οποιος εχει λοιπον ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ οπως λεει η ψηφοφορια ας μας το πει, αν θελει, επωνυμως (δεν ειναι και κανα φοβερο προσωπικο δεδομενο). Εγω απο τους γνωστους μου δεν ξερω κανεναν τετοιο, αλλα με 70% * στο νοιζ να απαντανε οτι αυτο ειναι η επιλογη τους, ολο και καποιον θα μαθω.
Τα ίδια λέμε.

To κακό είναι όταν τις αγοράζουν άνθρωποι που δεν είναι καν εύποροι. Ούτε μουσικοί.

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, εγώ ξέρω κάποιον που έχει μία μόνο κιθάρα εδώ μέσα.

Ο Distortion είναι μόνο με την Strat std του εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά είναι η 4η αγορά του. Και από όσο ξέρω, δεν θα τον χάλαγε κα μία με δύο humbuckers.

Αλλά παραμένει με μία

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
thanasis b είπε:
Και εγω μονο μια στρατ std εχω.! Αν την πιανεται για ακριβη!!
Αν ειναι σε απολυτες τιμες πιο κοντα στα 3000 απο οτι στα 300 ναι.

evris είπε:
Σε πληροφορω καμποσοι. Αυτο ομως που ρωταω ειναι ποσοι απο εδω που εχουν μια τετοια κιθαρα, ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ (αυτο δηλαδη που ειναι το 76% στις ψηφους κιολας)
Mα το ερώτημα είναι τι προτιμάτε, όχι τι έχετε.

Είναι σαν να ρωτάς, προτιμάς πέντε κοκκινομάλες ή μία ξανθιά? Κάποιος θα απαντήσει π.χ μια ξανθιά κι' ας είναι ανέραστος τα τρία τελευταία χρόνια...

το θεμα για μενα ειναι οτι οταν παρεις την πρωτη ΠΟΛΥ καλη κιθαρα, τοτε ο πηχυς  ανεβαινει και οι απαιτησεις σου απο τα οργανα αλλαζουν.. οποτε αν χρειαζεσαι περισσοτερα απο ενα (συνηθες φαινομενο... ;D), την πατησες... (απο οικονομικης αποψεως).

Trending...

Νέα θέματα

Back