Και συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι κορυφαίος.pascal είπε:Eπειδή τον δημοσιογράφο τον ξέρω πάρα πολύ καλά θα έλεγα, δεν έγραψε το πώς να μάθεις κιθάρα ακριβώς![]()
Σημαίνει ότι αγαπάμε κ είμαστε κ τα καλά παιδιά.audiokostas είπε:Πάντως, το ένα και καλό και μένω πιστός σε αυτό, το έχω δει περισσότερο σε μπασίστες...... Οτι και να σημαίνει αυτό.
audiokostas είπε:Ή μήπως οι ψηφίζοντες την μία και καλή έχουν ξοδέψει τα όσα σε πολλές και φθηνές/ακριβές κιθάρες πριν «καταλήξουν» στο συμπέρασμα (αλλά σπάνια, επιτρέψτε μου ναπω, στην απόφαση) της μίας. Και καλά κάναν. Γιατί τελικά πως θα εκτιμήσεις τι πραγματικά ζητάς, φχαριστιέσαι, χρειάζεσαι, αγαπάς αν δεν περάσεις από το ταξίδι της μάθησης; Και μή μου πείτε δοκιμάζοντας στα μαγαζιά......
Συμφωνώ με τον long shadow, και θα σε παρέπεμπα στην 5η σελίδα του θέματος να διαβάσεις λίγο την άποψη μου... για να μην τα ξαναγράφω δηλαδή... ειδικά όσα αφορούν τα κόστη.... εκτός και αν διετελεσες εσύ προσωπικά ή κάποιος συγγενής σου υπάλληλος στο λογιστήριο της Fender Co, ή της Gibson Co.psycho969 είπε:Εννοεις οτι σε μια κιθαρα δεν πληρωνεις μονο την αξια των πρωτων υλων της αλλα ολη την κατεργασια και τις συνθετικες διεργασιες οι οποιες την μετατρεπουν σε ενα μουσικο οργανο..Συμφωνω 100%..Διαφωνω με αυτους που οταν τους ρωτησεις γιατι Gibson κλεινουν τα ματια,στραβωνουν το στομα και σου λενε "εεε αλλα ξυλα"..Η αρχικη μου θεση η οποια με εφερε σε αντιπαραθεση ηταν οτι καμια κιθαρα δεν κοστιζει στην εταιρεια που την φτιαχνει 1000 ευρω.Ε ναι ρε φιλε...Ουτε η parker fly Andrian Belew που εχει πανω της της Παναγιας τα ματια δεν κανει τοσο να φτιαχτει ποσο μαλλον μια χιλιοφτιαγμενη Les Paul που την φτιαχνει η Hagstrom και χιλιες δυο αλλες εταιριες εξισου καλα με την Gibson,την πουλανε κατω απο 500 και βγαζουν και κερδος.
Αυτο δεν ειναι επιχειρημα..Πρωτον δεν ειναι αποδεκτο απο ολους και δευτερο δεν ακουγονται ολες οι Gibson το ιδιο taq....Εκτος βεβαια αν εσυ τις ακους ολες ιδιες.
Μπαρδον ? Τι εχει πατενταρει ? το σχημα ? Μηπως με το ακριβως εννοεις να εχει και το ονομα στο headstock ? Εγω ξερω οτι ολες οι εταιριες εχουν βγαλει κιθαρες σε στυλ LP.Τι να κάνουμε έχει κατοχυρωμένη πατέντα.... και απαγορεύεται να αντιγραφεί ΑΚΡΙΒΩΣ από άλλη εταιρεία παραγωγής και να βγεί στο εμπόριο..
E και ? Το οτι δεν επιλεγει η Hangstrom να αγορασει μαγνητες απο την Gibson τι σημαινει ?πολύ απλά θα σου πώ δεν κυκλοφορεί καμία Hangstrom με burstbuckers...
Πράγματι, ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό σαρκαστικός και μπράβο σου που το ανίχνευσες.audiokostas είπε:Και συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι κορυφαίος.
Με την προϋπόθεση ότι ήταν σαρκαστικός ........
όντως το να το συγκρίνεις έτσι ναιEvilnye είπε:Πάντως θα πω ότι το να συγκρίνεις το να έχεις πολλές κιθάρες με πολλές γυναίκες είναι εντελώς, μα εντελώς όμως ηλίθιο. Ελπίζω κανείς να μη ρωτήσει γιατί.
Mα εννοείται, ειδικά η lp είναι η πιο mainstream ''ποθητή'' κιθάρα την οποία όμως λίγοιskantzos είπε:Είπαμε να μιλήσουμε για τις πολλές κιθάρες και έγινε πάλι θρεντ για τις γκιμπσον, έλεος 8)
Μιλάς με γρίφους γέροντα.παρόλαυτα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς ότι τα μουσικά όργανα και οι σχέσεις με το άλλο φύλοείναι ένα πεδίο όπου οι ανθρωποι άλλα λένε, και άλλα κάνουν.
Εχουμε και λέμεlongshadow είπε:Η ερώτηση όμως είναι σαφής όσο και υποθετική.
Δεν μας ρωτάει τί έχει ο καθένας ή τί είχε στο παρελθόν.
Μας ζητάει να κάνουμε μια επιλογή, υποτίθεται οτι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση, άρα υποθετικά θα πρέπει κι εμείς να απαντήσουμε επιλέγοντας κάποια απο τις 2 απαντήσεις.
Άρα υποθέτω audiokostas, θα προτιμούσες να είχες καμμιά 10αριά όργανα των 200 ευρώ?..![]()
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά βαρέθηκα να το ξαναλέω... Οι 2 επιλογές του poll είναι τελείως συμβολικές. Έλεος, ποιος έχει χώρο για 30 κιθάρες? Ποιός κάθεται να αλλάζει χορδές σε 30 κιθάρες? Ποιός κάθεται να καθαρίζει 30 κιθάρες?audiokostas είπε:β) Ο Μανιχαϊσμός του 1 των €3Κ ή 300 των €10 δεν ευσταθεί εκ προοιμίου οπότε δεν τον ανάγω και σε συζήτηση. Υπάρχει η δυνατότητα όμως των 10 με €300 ή 6 με €500.
Στηριζόμενος στα α) και β) , εξέθεσα την άποψή μου.
O Faltsoo έχει 40 και ο FFmakis 100JollyJokker είπε:Έλεος, ποιος έχει χώρο για 30 κιθάρες?
Oι ίδιοι και ο SuperfunkΠοιός κάθεται να αλλάζει χορδές σε 30 κιθάρες?
Oι παραπάνω και εγώΠοιός κάθεται να καθαρίζει 30 κιθάρες?
Νομίζω ότι η αρχική ερώτησή σου είναι ασαφής και (λογικά) δεν θα βγεί άκρη. Η απάντηση εξαρτάται από άπειρες παρμέτρους...τι μουσική παίζεις, τι γνώσεις έχεις, τι σημαίνει ακριβό-φτηνό......όσο καλή και να είναι μία κιθάρα...την βγάζετε με μία μόνο?
και εάν θέλεις να είμαι αφοριστικός...ΜΙΑ μόνο, Fender VG τα κάνει όλα και συμφέρει με 1600 ευρά...έλα μου που δεν την αγοράζει κανένας!"να πάω να πάρω μία HB να της τραβήξω ένα μυστήριο κούρδισμα και... ο χάλια ήχος της...ίσα ίσα που είναι character και αλητεία..."
Υπάρχει πάντα και μιά καλή μακαρονάδα.mscmkr είπε:Φιλέτα; Γαρίδες; Σαμπάνια; Μπααα!!! Από σήμερα μόνο σκουπίδια και σκατά! Δωρεάν και άφθονα. Αυτό είναι;;;
Υπερβάλεις Μαραθώνιε 12 ακριβές κιθάρες έχω.marathon είπε:O Faltsoo έχει 40 και ο FFmakis 100