Χώροι αποθήκευσης κιθάρας.

LK

Μαγκούφης.
Moderator
Staff member
Ένα θέμα που πάντα με απασχολούσε.

Που βάζουμε τις κιθάρες (κυρίως με αισθητικά κριτήρια όχι με όρους "σωστής" αποθήκευσης).

Βάζω 3 παραδείγματα

Ένα που μου άρεσε πολύ. (1η φώτο)

Ενα ιδανικό (αν έχεις χώρο) (2η φώτο)

Ενα πολύ πρακτικό (3η φώτο)

Άλλες ιδέες;

GS01.jpg

Gs02.jpg

Gs03.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, αρπάζεις μία και παίζεις κατευθείαν. Ειδικά στο 5:56 βλέπουμε πως γίνεται σωστά η διαδικασία αποθήκευσης και relicing ταυτόχρονα

Για μενα το καλυτερο θα ηταν η αεροστεγως κλειστη ντουλαπα, με τζαμενια πορτα (βιτρινα) ει δυνατον, με βαση "οπλοβαστο" για να χωρανε πολλες αν δεν εχουμε πολυ χωρο, και ελεγκτη θερμοκρασιας και υγρασιας.

Αλλα θελει δουλιτσα.

Βολευομαι βαζωντας τις κιθαρες που δεν χρησιμοποιω συχνα στη θηκη τους και μεσα στη ντουλαπα (δεν εχει υγρασια), τις κιθαρες που χρησιμοποω πιο συχνα, διπλα μου σε βαση οπλοβαστο, αλλα μεσα στην μαλακιά τους θηκη, και την κιθαρα που χρησιμοποιω συνεχως ολη την ημερα, στον οπλοβαστο κι εκτος θηκης, ή σε ατομικη βαση διπλα μου.

Οταν κανω δουλεια φυσικα, τις βγαζω απο τη θηκη και τις βαζω ολες (οσες χωρανε) στον οπλοβαστο και οσες δεν χωρανε, βγαζω ατομικες βασεις και τις ακουμπαω.

Spyros Delta είπε:
με βαση "οπλοβαστο"

διπλα μου σε βαση οπλοβαστο,

στον οπλοβαστο

ή σε ατομικη βαση

τις βαζω ολες (οσες χωρανε) στον οπλοβαστο

βγαζω ατομικες βασεις και τις ακουμπαω.
Φίλως έχω τρία καλάσνικωφ, και δύο ατομικές βόμπες.

Έχεις καμιά ατομική βάση και κανένα οπλοβαστό να τα παρκάρω? ;D ;D

Εγω έχω εφαρμόσει το μοντέλο "στον τοίχο", μιας και η νοικοκυρά το επιτρέπει, για να μην πω προτρέπει καθώς βοηθά στο ντεκόρ. Εκεί συνειδητοποιείς και το ότι τις παίρνεις όλες στο ίδιο χρώμα. ???

Gtrs_033.JPG

yameth είπε:
Εγω έχω εφαρμόσει το μοντέλο "στον τοίχο", μιας και η νοικοκυρά το επιτρέπει, για να μην πω προτρέπει καθώς βοηθά στο ντεκόρ. Εκεί συνειδητοποιείς και το ότι τις παίρνεις όλες στο ίδιο χρώμα. ???
Τη σκόνη φοβούμαι έτσι  :D ;D

Πολυ αγχωνεστε,οι κιθαρες πρεπει να ειναι απλα σε χωρο που και ΕΣΕΙΣ να αισθανεστε ανετα,γενικα η παρατεταμενη "φυλαξη" μεσα σε ΘΗΚΕΣ δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Εγω τις εχω μονιμα σε οπλοβαστο μεσα στο ΣΑΛΟΝΙ.... ;D

Γουσταρει και ο ΝΤΡΑΜΜΕΡ μου ετσι.. ;D

drummer.jpg

Και εγω ειχα αυτην την απορια οχι ομως τοσο για αισθητικους λογους αλλα για το ποια θεση ειναι καλυτερη για την "υγεια" της κιθαρας(να μην σκευρωνει,να μην παιρνει κλιση το μπρατσο κτλ). Ρωταω γιατι ανησυχω για  την δικια μου που λογω ελλειψης χωρου την εχω μονιμως σε σκληρη βαλιτσα ξαπλωμενη στο  πατωμα και την βγαζω μονο οταν την χρησιμοποιω. Εχει γενικοτερα η θεση της κιθαρας σημασια σε τετοια θεματα?

Superfunk είπε:
Πολυ αγχωνεστε,οι κιθαρες πρεπει να ειναι απλα σε χωρο που και ΕΣΕΙΣ να αισθανεστε ανετα,γενικα η παρατεταμενη "φυλαξη" μεσα σε ΘΗΚΕΣ δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Εγω τις εχω μονιμα σε οπλοβαστο μεσα στο ΣΑΛΟΝΙ.... ;D

Γουσταρει και ο ΝΤΡΑΜΜΕΡ μου ετσι.. ;D
τυχεροί εσείς οι σαλονάτοι...

έχετε άπλα.

Ενώ εμείς οι σοφιτάτοι....μπαίνουμε με την όπισθεν....κι αν είναι κι ο σκύλος μέσα σαν ναρκαλιευτές... ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back