Marillion
Της παρέας
Εεεε στειλε κ κανα link αρχηγε μου!!!!!!!!!Superfunk είπε:Εξακολουθω να προτιμω Ernie Ball/GHS & D'Addario που τις παιρνω με 3 ευρω/σετ απο το ebay...... ;D
Εεεε στειλε κ κανα link αρχηγε μου!!!!!!!!!Superfunk είπε:Εξακολουθω να προτιμω Ernie Ball/GHS & D'Addario που τις παιρνω με 3 ευρω/σετ απο το ebay...... ;D
http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Basses/Set-of-4/Fame-Bass-Strings-4er-45-100-round-wound/art-BAS0003544-000funky_bassman είπε:Ρε παιδιά δεν μας παρατάτε λέω εγώ? Ξέρετε πόσο κάνουν σοβαρές χορδές για μπάσο? Κάθε μήνα σκάω 45αρια!!! Με 15 ευρώ το σετ marshall και θεωρείτε φθηνό εώς ξεφτίλα!!! (ναι το σετ μου βγάζει κάτι παραπάνω από μία βδομάδα εκτός και αν με πιάσουν οι τσιγκουνιές μου οπότε θα το κρατήσω 3 βδομάδες ΜΑΧ!!!) Και στο ebay δεν έχω βρει να αλλάζουν και πολύ τα πράγματα... 16 ευρώ κάνει το σετ της Ernie Ball (της Marshall τις φτιάχνει η EB)... Τα 3 ευρώ το σετ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!
Και δε μπορεις να κανεις και σηκωματα απο πανω.... ;D ;D ;Dfunky_bassman είπε:Ρε παιδιά δεν μας παρατάτε λέω εγώ? Ξέρετε πόσο κάνουν σοβαρές χορδές για μπάσο? Κάθε μήνα σκάω 45αρια!!!
Αν το ψάξεις by ascending order, μέχρι τα €15 που λέει ο Funky θα βρεις εκτός απο Fender και GHS, Warwick, De'Armond, Hofner.Evilnye είπε:Ε σοβαρές χορδές για μπάσο είπε ο άνθρωπος.
(ναι το σετ μου βγάζει κάτι παραπάνω από μία βδομάδα εκτός και αν με πιάσουν οι τσιγκουνιές μου οπότε θα το κρατήσω 3 βδομάδες ΜΑΧ!!!)
Έλα μου ντε, τι τις κάνεις? Με τα δόντια παίζεις? ;DΡε συ φανκι κάθε μήνα αλλάζεις χορδές; wtf?
Και να έβλεπα βελτίωση θα έλεγα αξίζει... Άστα να πάνε... Θέλω να σκοτώσω αυτόν που εφηύρε το πεντάγραμμο, να τον αναστήσω, να τον πυρπολήσω και να τον ξανασκοτώσω αφού τον βάλω να φάει το κλειδί του Fa... Επίσης δεν μπορώ να βγάλω ακόμα σωστά την μαμημένη την αλλαγή από 16α σε ολόκληρα και μετά σε 8α!! Τα νεύρα μου... (παρεπιπτόντως τώρα τέλειωσα την μελέτη από τις 11... Άσε που έχω χαθεί από το noiz γιατί δεν προλαβαίνω λόγω μελέτης)Evilnye είπε:Α ρε φίλε 30 ώρες/ week μελέτη... αυτά είναι...!
Και να του πεις: " Faτο ρε! "funky_bassman είπε:Και να έβλεπα βελτίωση θα έλεγα αξίζει... Άστα να πάνε... Θέλω να σκοτώσω αυτόν που εφηύρε το πεντάγραμμο, να τον αναστήσω, να τον πυρπολήσω και να τον ξανασκοτώσω αφού τον βάλω να φάει το κλειδί του Fa...
http://www.noiz.gr/index.php?topic=167780.0santso 4 είπε:Καλο κουραγιο λοιπον και μη μασας.... Οσον αφορα τις χορδες του μπασου, αυτα που λενε περι βρασιματος ισχυουν ή ειναι μπουρδες τελικα?
χαλάς την πιάτσα ;Dfunky_bassman είπε:Δεν αλλάζω κάθε μήνα... Αλλάζω 2 φορές τον μήνα...![]()
Harley Benton DNA fx Git
€50
Νέα Καλλικράτεια
Harley Benton SC-Special Faded White P90
€220
Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Harley Benton GS-Travel-E Mahogany με έξτρα
€150
Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Harley Benton Spaceship 50c
€40
Θεσσαλονίκη