Εξ'ίσου καλές, αν όχι καλύτερες, σε σχέση με τις αντίστοιχες για κιθάρα. Αν μη τι άλλο, διατηρούν τον ήχο τους για περισσότερο καιρό σε σχέση με άλλες- αν λοιπόν κάποιος αλλάζει σε αραιά διαστήματα χορδές, μάλλον είναι κορυφαία επιλογή.για το μπάσο τι λέει ρε μάγκες;ξέρω μόνο ότι ο sharlee d 'anglo παίζει μ 'αυτές....
alexis τοτε μαζευε τες και στειλτες εδω http://www.secondstringsproject.org/πλεον για οικονομικους πλεον λογους (3 live Τη βδομαδα) παιρνω 10 10 τα πακετα VINCI απο Thomann
+2112Superfunk είπε:Οι χειροτερες ποιοτικα & με τρελλο inconsistency χορδες που εχω χρησιμοποιησει ποτε μου,παρα πολλες "αστοχιες" στην κατασκευη,πολλες "νεκρες" χορδες που χανουν στο intοnation,πολλες σκουριασμενες χορδες σε αρκετα πακετα,ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως επιζει αυτη η εταιρια...D'Addario & παλι D' Addario.....
+10.000.000PlatwN είπε:εγω προσφατα πηρα τις elixir οι οποιες προσωπικα μου αρεσαν πααρα πολυ...
αντεχουν πιο πολυ αποτι περριμενα και το κυριοτερο για μενα...ΔΕΝ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ...
ειχα μεγαλο προβλημα γιατι το χερι μου ιδρωνε και μεσα σε 1-το πολυ 2 μηνες οι χορδες
μου ηταν για τα παλιοσιδερα... ;D ;D
οι elixir με εσωσαν!![]()
lambrosgg είπε:+ 500.000.000 για τις Elixir. Μπορεί να έχουν 15 ευρώ το σετάκι, αλλα αν σκεφτείς ότι θα τις αλλάξεις... ούτε κ εγώ ξέρω πότε (τις έχω 4 μήνες μεχρι στιγμής και γυαλίζουν όπως όταν βγήκαν απο το σακουλάκι) και έχουν κ πολύ καλό ήχο και σε floyd απλά ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΔΙΖΟΥΝ.
Οι GHS boomers ΜΑΠΑ! Σαπίλα στις 2 βδομάδες, και μόλις πήγα να ξεκλειδώσω το lock του floyd, παραλίγο να μου βγάλει το μάτι η Μι.
Οι D Dario είναι πολύ τίμιες χορδές. Με 6.5 ευρώ παίρνεις σένιες χορδούλες για ένα μηνα. Και σε φιλικο για το περιβάλον σακουλάκι για τους αγαπούλιδες.![]()
Αυτό λεμε κ εμείς. Σκραπα είναι! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DNoIzY είπε:Οι ghs κάνουν τα καλύτερα pick scrapes ever!! 8)
Οι Elixir έχουν μια ειδική επίστρωση που τις κάνει πολύ ανθεκτικές στον ιδρώτα και κατά συνέπεια στο σκούριασμα...kramer8 είπε:για πεστε μου και εμενα ρε παιδια για τις elixir γιατι δεν εχω ιδεα για αυτες τις χορδες,μηπως βρω και εγω το φως μου...