εγώ χωρίς αφρό μόνο τον γαλλικό μπορώ να πιω.
Ο οποίος είναι αμερικάνικος, γιατί στην Γαλλία δεν πίνουν τέτοιο καφέ.
Πως το πινεις έτσι?
Πολύ μάχιμο. Γιατί?
χαχαχαχαχαχαχαχ?
:classic_biggrin:
Συνήθισα από την κατοχή. :classic_tongue:
εγώ χωρίς αφρό μόνο τον γαλλικό μπορώ να πιω.
Πως το πινεις έτσι?
Πολύ μάχιμο. Γιατί?
χαχαχαχαχαχαχαχ?
Ναι ωραία η Sharkoon, πληκτρολόγιο και κουτί έχω από αυτήν και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το κουτί πολύ ευρύχωρο, χωράει μέσα τα πάντα, και το πληκτρολόγιο εξαιρετικό. Το έχω ξεβάψει λίγο βέβαια αλλά οκ,? σύντομα θα πάρω άλλο.sharkoon skiller? Eγώ έχω την καρέκλα SGS4, πολύ καλή. 4 χρόνια την έχω και ούτε ένα τρίξιμο, σκυλιά τα προϊοντα της sharkoon, εδώ σκέφτομαι για το τροφοδοτικό, αν είναι ποιοτικό σαν την καρέκλα.
Πολύ καλοί οι ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ. ?
εμένα γαλλικό με ρωτάνε θέλετε και αν λέω ναι αυτό που είπα μου φέρνουν.Ο οποίος είναι αμερικάνικος, γιατί στην Γαλλία δεν πίνουν τέτοιο καφέ.
:classic_biggrin:
Συνήθισα από την κατοχή. :classic_tongue:
μηχανικό είναι αυτό ή το κλασσικό με τσι φούσκες?Ναι ωραία η Sharkoon, πληκτρολόγιο και κουτί έχω από αυτήν και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το κουτί πολύ ευρύχωρο, χωράει μέσα τα πάντα, και το πληκτρολόγιο εξαιρετικό. Το έχω ξεβάψει λίγο βέβαια αλλά οκ,? σύντομα θα πάρω άλλο.
Προβολή συνημμένου 38131
O αδερφός μου είναι σε χειρότερη κατάσταση. Ρίχνει στην κουπίτσα espresso, λίγο νερό, ανακατεύει και το κατεβάζει σαν σφηνάκι.?Ρίχνω καφέ και ζάχαρη στο ποτήρι, συμπληρώνω γάλα και κρύο ή ζεστό νερό, και ανακατεύω με το κουταλάκι.
Ρίχνει στην κουπίτσα espresso, λίγο νερό, ανακατεύει και το κατεβάζει σαν σφηνάκι.?
Είναι χαμηλού προφίλ πληκτρολόγιο και μεμβράνης. Πριν δύο χρόνια την πάτησα αγοράζοντας ένα πληκτρολόγιο υψηλού προφίλ και δεν μπορούσα να γράψω ούτε μια πρόταση σωστά.? Το κράτησα 3-4 μέρες και το χάρισα.μηχανικό είναι αυτό ή το κλασσικό με τσι φούσκες?
είδα έχει και μηχανικά.Είναι χαμηλού προφίλ πληκτρολόγιο και μεμβράνης. Πριν δύο χρόνια την πάτησα αγοράζοντας ένα πληκτρολόγιο υψηλού προφίλ και δεν μπορούσα να γράψω ούτε μια πρόταση σωστά.? Το κράτησα 3-4 μέρες και το χάρισα.
Μάλλον έχεις δοκιμάσει και δεν το ξέρεις, τα παλιά πληκτρολόγια μηχανικά ήταν τα περισσότερα, μιλάμε για δεκαετίες '70s/'80s, τα μεμβράνης μάς ήρθαν αρκετά αργότερα, περίπου στις αρχές των '90s αν θυμάμαι καλά.Αλλά αν δεν είχα αυτό το κόλλημα θα έπαιρνα ένα μηχανικό να δοκιμάσω.
δεν έχω δοκιμάσει παλαιότερης γενιάς εκτός και αν είχαν τα παλιά home computers που δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. τουλάχιστο αυτά που είχα και είχα ανοίξει?Μάλλον έχεις δοκιμάσει και δεν το ξέρεις, τα παλιά πληκτρολόγια μηχανικά ήταν τα περισσότερα, μιλάμε για δεκαετίες '70s/'80s, τα μεμβράνης μάς ήρθαν αρκετά αργότερα, περίπου στις αρχές των '90s αν θυμάμαι καλά.
ακριβώς. Άρχισα με τα home computers και σε επίπεδο multimedia και gaming.Να, κάτι τέτοιο σαν το παρακάτω, δεν μπορεί να μην έχεις πετύχει κάποιο απ'αυτά, εκτός κι αν άρχισες με τα pc πολύ αργότερα.
Προβολή συνημμένου 38133
Ο καφές ο δικός μου είναι ο εξής.
Ρίχνω καφέ και ζάχαρη στο ποτήρι, συμπληρώνω γάλα και κρύο ή ζεστό νερό, και ανακατεύω με το κουταλάκι.
Ξεκάθαρα μηχανικός σε φέριμποτ της γραμμής Πέραμα - Παλούκια.
Ναι Γιωργη το καλαμακι στον γκαιφε σε μαρανε, οχι οτι τα τσιγαρα σου δεν εχουνε φιλτρο ?Ε, ναι βρε κυρφιουζιοναρα μου. Κι εγώ έτσι τον πίνω, στεεεερντ νοτ σέικεν σχέτο, αλλά βάζω κι ένα παλιοκαλαμάκι εκεί, να καταλαβαίνει ο κόσμος οτι πίνω καφέ κι όχι καμμένα λάδια π.χ. και με διακόπτει συνέχεια να με σώσει.
Τωρα εσυ μου θυμησες αυτο το βιντεοΝερο στον καφε βαζουν οι φλωροι, κουταλακι κατευθειαν στο κουτι με το νεσκαφε, τρως τρεις κουταλιες στα γρηγορα και φευγεις για δουλεια.
Τώρα πια έχουνε... Κιαφτό μου το πήρανε οι αλιήτες χουασίλη, επάψανε την παραγωγή. Τα λέει ο κοσδρ, ο μοναδικόσ συνημίτονος με το λαμπερό δοκτορά, αλλά δεν τον ακούτε. Σε λίγο θα τρώω ρυζογκοφρέτες και θα μου αρέσει. Εκεί φτάσαμε.οχι οτι τα τσιγαρα σου δεν εχουνε φιλτρο ?
Εγω το γυρισα στα ψηφιακα τσιγαρα Γιωργη (glo), δε μ'αφηνανε να κανω τα λαμπατα στο σπιτι...Τώρα πια έχουνε... Κιαφτό μου το πήρανε οι αλιήτες χουασίλη, επάψανε την παραγωγή. Τα λέει ο κοσδρ, ο μοναδικόσ συνημίτονος με το λαμπερό δοκτορά, αλλά δεν τον ακούτε. Σε λίγο θα τρώω ρυζογκοφρέτες και θα μου αρέσει. Εκεί φτάσαμε.