Keith Richards!!

Superfunk

R.I.P.
Θρύλος του Noiz
http://www.keithrichards.com/index_flash.html

Τσεκαρετε το site του!Ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει ποτε μου.

Ειδικα το τμημα "ask Keith" οπου απανταει σε ΟΛΕΣ τις ερωτησεις που του κανει το κοινο ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο καθε guitar training & learning video & book που ειχατε ποτε!!! :wink:

Σιγά να μην απαντάει ο ίδιος! Που να βρεί χρόνο ο παππους, ειδικά με το νέο του σπόρ tree climbing, and falling :lol: :lol: :lol:

Πάντως σαν πατέρας του Johny Depp στους καινούργιους πειρατές είναι όλα τα λεφτά!!!

Σιγά να μην απαντάει ο ίδιος! Που να βρεί χρόνο ο παππους' date=' ειδικά με το νέο του σπόρ tree climbing, and falling :lol: :lol: :lol:[/quote']
z7shysterical.gif

Πάντως σαν πατέρας του Johny Depp στους καινούργιους πειρατές είναι όλα τα λεφτά!!!
Δεν τό 'ξερα ότι παίζει στους πειρατές! Πρέπει να'ναι όντως όλα τα λεφτά ο παππούς!!!

Ο Johny Depp εμπνεύστηκε το στυλάκι του Jack Sparow από τον Keith Richards και το είχε πεί από την αρχή ότι στην τρίτη ταινία θέλει τον ίδιο τον Keith να παίξει τον ρόλο του πατέρα του Sparow

ακριβως και ΑΠΑΝΤΑΕΙ ο ιδιος.

Επειδη ειχα την ασύληπτη τυχη να τον γνωρισω (εστω και για λιγα λεπτα σε ενα.....νησιωτικο μπαρ πριν απο 15 χρονια :oops: :lol:) επιβεβαιωνω οτι ειναι ενας απο τους πλεον ευγενικους και καταδεκτικους "σταρ" που εχω γνωρισει....in fact ο ανθρωπος ειναι ικανος να σου "χαρισει το πουκαμισο που φοραει!!"

Παντως αυτα που λεει στις απαντησεις του ειναι σωστη εγκυκλοπαιδεια... :wink:

Σιγά να μην απαντάει ο ίδιος! Που να βρεί χρόνο ο παππους' date=' ειδικά με το νέο του σπόρ tree climbing, and falling [/quote']...και "dad sniffing", έτσι? :P :P :P

(τελικά τον σνίφαρε ή όχι?)

Σιγά να μην απαντάει ο ίδιος! Που να βρεί χρόνο ο παππους' date=' ειδικά με το νέο του σπόρ tree climbing, and falling [/quote']...και "dad sniffing", έτσι? :P :P :P

superfunk σιγα μην απανταει ο ιδιος.....ο ανθρωπος δεν ξερει πώς να παει στο μπανιο του σπιτιού του κι εσυ μου λες ότι ''σου χαριζει τα πουκαμισα του'';.....τεςπα σεβασμος στον παππου γιατι οντως ειναι εγκυκλοπαιδεια....εστω κι αν την υπαγορευει!!!

δεν ξερει να παει στο μπανιο του,αλλα την κιθαρουλα του την κανει να κελα'ι'δαει!!!!!Τι λες για αυτο?

δεν ξερει να παει στο μπανιο του' date='αλλα την κιθαρουλα του την κανει να κελα'ι'δαει!!!!!Τι λες για αυτο?[/quote']
1.Σε ΠΟΙΟ απο ολα τα μπανια του (πρεπει να εχει καμμια 40αρια σπιτια σε ολα τα μηκη & πλατη της γης,βγαλμενα απο τις ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ που εχει γραψει... :wink: ) δεν ξερει να παει??? :lol: :lol: :lol:

2.Οχι απλα να ...κελαϊδαει να ΚΑΡΑκελαϊδαει...

3.Οταν εισαι ο Keith Richards δεν πας στο μπανιο,το ΜΠΑΝΙΟ ερχεται σε ΕΣΕΝΑ!!! :wink: :lol: (ταπεινα-ταπεινα :roll: )

Sf εγω μαζι σου ειμαι.Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες.Ειναι και θα ειναι μορφη!!!μακαρι στρην ηλικια του να μπορουμε να κανουμε αυτα που κανει και αυτος τωρα!Τραγουδαρες,τροπος ζωης,και καινουριο, για τοτε,και πρωτοτυπο τροπος παιξιματος.ΡΟΚ!!!!

Sf εγω μαζι σου ειμαι.Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες.Ειναι και θα ειναι μορφη!!!μακαρι στρην ηλικια του να μπορουμε να κανουμε αυτα που κανει και αυτος τωρα!Τραγουδαρες' date='τροπος ζωης,και καινουριο, για τοτε,και πρωτοτυπο τροπος παιξιματος.ΡΟΚ!!!![/quote']μα καλα σκεφτηκες πολυ να το πεiς αυτο το τελευταιο superfunk? ημαρτον και παλι ημαρτον...δεν επιτεθηκα στον παππου αλλα ουτε και σε κανεναν.....ημαρτον ξανα.....το μπανιο δεν ερχεται σε αυτον απλά όπου και να καθησει σπιτι του μπανιο ειναι για αυτον!!! lol!!! α ξέχασα!!! ΉΜΑΡΤΟΝ!!!

τον καρασνίφαρε και μετα ρεύτηκε....εγώ το πιστεύω..

Sf εγω μαζι σου ειμαι.Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες.Ειναι και θα ειναι μορφη!!!μακαρι στρην ηλικια του να μπορουμε να κανουμε αυτα που κανει και αυτος τωρα!Τραγουδαρες' date='τροπος ζωης,και καινουριο, για τοτε,και πρωτοτυπο τροπος παιξιματος.ΡΟΚ!!!![/quote']μα καλα σκεφτηκες πολυ να το πεiς αυτο το τελευταιο superfunk? ημαρτον και παλι ημαρτον...δεν επιτεθηκα στον παππου αλλα ουτε και σε κανεναν.....ημαρτον ξανα.....το μπανιο δεν ερχεται σε αυτον απλά όπου και να καθησει σπιτι του μπανιο ειναι για αυτον!!! lol!!! α ξέχασα!!! ΉΜΑΡΤΟΝ!!!
ολα καλα αλλα αυτο που παραθετεις ΔΕΝ το εγραψα εγω.. :lol: :lol: :lol:

Καλά sf κάτι έχουν πάθει με σένα

2ος που σε κράζει και βάζει και λάθος παράθεση!

Ο παππούκος είναι άλφα κιθαριάς και τρελλάρας και το μόνο πού έχετε δικαίωμα να λέτε είναι "δεν μου αρέσει",με τίποτε δεν είναι καλός... 8)

Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα,αλλά περί καταξιωμένων τζίζ.. πάντα φιλικά 8)

ολα καλα αλλα αυτο που παραθετεις ΔΕΝ το εγραψα εγω.. :lol: :lol: :lol:
Χε χε χε χε:)...Η αληθεια ειναι οτι στην φατσα μου μοιαζει πολυ ο Τζακ Νικολσον,και για αυτο μπερδευτικε!! χεχε. :) Πλακα κανουμε ετσι,μην παρεξηγηθει κανενας...!

Trending...

Νέα θέματα

Back