Έχω και τον προηγούμενο δίσκο του Labrie πάλι με τον Sfogli την κιθάρα (Static Impulse),ο οποίος είναι τρομερός και τους 2 προσωπικούς δίσκους του Sfogli,οι οποίοι έχουν μέσα intrumental διαμάντια!
Ειχα βαλει το δικο μου προσωπικο λινκ για να το κατεβασετε αμεσως χωρις να χρειαστει να δωσετε email, αλλα φαινεται οτι το λινκ αυτο εμεινε ενεργο για μια μερα μονο. Παρακατω το κανονικο λινκ, δινετε email και σας στελνουν το λινκ για να κατεβασετε το αρχειο.
Εγω ακομα να το αγορασω, ειναι το μονο αλμπουμ της "μπαντας" που μου λειπει. Στο συγκεκριμενο αποσπασμα παιζει πιανο ο Rick Wakeman. Στο αλμπουμ επαιξαν ενα καρο guests, οπως γινεται κλασσικα σε καθε Ayreon αλμπουμ. Σ'αυτο επαιξαν μεταξυ αλλων οι Jordan Rudess, Keith Emerson, Rick Wakeman και Steve Hackett.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.