funky_bassman είπε:Οτιδήποτε σε απομακρύνει από την πραγματικότητα ναρκωτικό είναι... ΚΑΙ η μουσική...
Με συγχωρεις φιλε bluezlick, αλλα οπως ειπα και πιο πανω, απλο πρεζακι ειναι και αυτος.bluezlick είπε:επισης με το "ξερεις" που εγραψα ηθελα να πω οτι ενας μεγαλος αριθμος μουσικων ηθοποιων και γενικα ανθρωπων που εχουν λεφτα παιρνουν συγκεκριμενες ουσιες και με συγκεκριμενη "συνταγη". δεν ειναι απλα "πρεζακια"![]()
O Jaco Pastorius kai o Syd Barrett που κολλανε σ'αυτη τη λιστα?...Ξεχνας ομως οτι μουσικοι οπως οι:Syd Barret,John Bonam,Jimi Hendrix,Jaco Pastorius,Michael Jackson ,Janis Joplin και τοσοι ακομοι εχασαν την ζωη τους απο ουσιες και αλλες εξαρτησεις
Ποια "προσφορα" φιλε μου? ???gdevelek είπε:θα έλεγα πως και τώρα να εγκαταλείψει η κοπέλα, αποτελεί φαινόμενο ταλέντου και προσφοράς
Ε, ναι, εδώ που τα λέμε................Anduan3 είπε:Ποια "προσφορα" φιλε μου? ???
2 αλμπουμς και μερικα singles εχει βγαλει ολα κι ολα! Το πρωτο δε αλμπουμ κυκλοφορησε στα τελη του 2003!
Φωνητικα ειναι μια χαρα, αλλα η λεξη (μουσικο/φωνητικο) "φαινόμενο" ειναι υπερβολη.
άμα δεν το βλέπεις (ή μάλλον ακούς) δεν μπορώ να κάνω κάτι... ούτε χρειάζεται, εξάλλουAnduan3 είπε:Ποια "προσφορα" φιλε μου? ???
2 αλμπουμς και μερικα singles εχει βγαλει ολα κι ολα! Το πρωτο δε αλμπουμ κυκλοφορησε στα τελη του 2003!
Τι να σου πω, τεραστια προσφορα.
Οσο για το "φαινόμενο ταλέντου", κοψε κατι. Φωνητικα ειναι μια χαρα, αλλα η λεξη (μουσικο/φωνητικο) "φαινόμενο" ειναι υπερβολη.
Ναι, ειναι αληθεια οτι αδυνατω να δω την "προσφορα" της (σε τι αραγε??).άμα δεν το βλέπεις (ή μάλλον ακούς) δεν μπορώ να κάνω κάτι... ούτε χρειάζεται, εξάλλου
Όπως και οι ακραίες θέσεις.ez είπε:Απλά να παρατηρήσω καλοπροαίρετα πως οι γενικεύσεις συλήβδην δεν βοηθούν...
Εκατέρωθεν...
..............................................Anduan3 είπε:O Jaco Pastorius kai o Syd Barrett που κολλανε σ'αυτη τη λιστα?...
Ενταξει, οταν λεμε "εχασαν την ζωη τους απο ουσιες" ας ειμαστε λιγακι ακριβεις.warwickplayer είπε:Δηλαδη ειναι αναγκη καποιος να πεθανει απο overdose για να λεμε οτι ειναι θυμα των ναρκωτικων?
ναι, Φαινομενο ειναι σιγουρα......προσφοράς ...οχιaudiokostas είπε:Η κυρία το χει σίγουρα αλλά with all due respect, μέχρι την στιγμή που θα πούμε "φαινόμενο προσφοράς" απέχει αρκετά.
Μα την εχασαν την ζωη τους....Δηλαδη ειναι αναγκη καποιος να πεθανει απο ναρκωτικα για να λεμε οτι εχασε την ζωη του?το οτι ο syd barret αφησε πισω του μολις το 1/10 της δουλειας που μπορουσε να αφησει λογω των ναρκωτικων δεν μας λεει κατι?Anduan3 είπε:Ενταξει, οταν λεμε "εχασαν την ζωη τους απο ουσιες" ας ειμαστε λιγακι ακριβεις.
Ο Barrett πεθανε στα 60 του απο διαβητη/καρκινο, και ο Pastorius πεθανε απο αγριο ξυλο μετα απο καβγα με ενα "πορτιερο" ενος club.
O Pastorius ηταν "εριστικος" και γενικα τρελαμενος κυριως λογω της μανιοκαταθλιψης που ειχε.
Φυσικα και τα ναρκωτικα που επαιρνε ηταν εις βαρος της καταστασης του, αλλα δεν μπορω να δω κανεναν απο'τους δυο σαν "καθαρο" θυμα των ναρκωτικων, οπως ας πουμε ο Morrison ή ο Hendrix.
Υπο αυτη την εννοια, οτι "εχασαν"/σπαταλησαν/κατεστρεψαν τη ζωη τους, θα συμφωνησω, τουλαχιστον για τον Barrett.Μα την εχασαν την ζωη τους....Δηλαδη ειναι αναγκη καποιος να πεθανει απο ναρκωτικα για να λεμε οτι εχασε την ζωη του?