sultan of string
Θρύλος του Noiz
"Δεν μπορείς να ξαχωρίσεις με το αυτί τη λα από τη ρε", αλλά σχολιάζεις (κι εγώ αφελώς, ασχολούμαι απαντώντας σου) ότι όλα τα drive και τα μεγαφωνα, σου ακούγονται το ίδιο;
τεσπα, καταλαβα
Θεωρώ πως δεν είναι σωστό και ούτε αυτό είναι ο σκοπός.προτεινω στον Admin να με αποβαλει απο το forum
(κακό) ανέκδοτο που άκουσα σε κύκλο μουσικών της κλασικής μουσικής:Γιαυτο οσοι δεν καλ'ακουν γινονται μπασισται?
Μη με παρεξηγείς, αλλά μη γίνεσαι και ντραμα κινγκ.Νομιζω οτι καθενας μπορει να σχολιαζει ασχετο αν ειναι ειδικος η οχι σε κατι (πχ φανταζομαι και συ σχολιαζεις την πολιτικη και το ποδοσφαιρο χωρις να εισαι ειδικος επι του θεματος)
Απο την αλλη παλι αν ειναι "εγκλημα" που δεν μπορω να ξεχωρισω τις νοτες η να ακουσω τις διαφορες στα μεφαφωνα/λαμπες κλπ (γιατι μονο αυτο ειπα και τιποτα αλλο μιλωντας παντα προσωπικα για μενα κι οχι αν πραγματι υπαρχουν διαφορες) προτεινω στον Admin να με αποβαλει απο το forum
Μη με παρεξηγείς, αλλά μη γίνεσαι και ντραμα κινγκ.
Εγώ πάλι, δεν θα έπαιζα ποτέ σε γκρουπ με άνθρωπο που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη Λα από τη Ρε (ακόμη κι εγώ που δεν ξέρω να διαβάζω μουσική, μπορώ να τις ξεχωρίζω, αν λέει κάτι αυτό) , και σίγουρα όμως, κανείς δεν πρέπει να βγαίνει από ένα φόρουμ επειδή δεν ξεχωρίζει τη Λα από τη Ρε!
Δεν παρεξηγω κανεναν, θα πω για πολλοστη φορα οτι απλα ειπα την γνωμη μου
Τωρα το οτι δεν θα επαιζες ποτέ σε γκρουπ με άνθρωπο που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη Λα από τη Ρε ειναι δικαιωμα σου, και ειναι σεβαστο, οπως κι εγω ας πουμε δεν θα επαιζα ποτέ σε γκρουπ με άνθρωπο που δεν μπορεί να διαβασει, ο καθενας εχει τα στανταρτ του.
Σεβαστό και κατανοητο: όταν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις δυο νότες με το που τις ακούς, θα πρέπει να μπορείς να τις διακρίνεις κάπως αλλιώς.Δεν παρεξηγω κανεναν, θα πω για πολλοστη φορα οτι απλα ειπα την γνωμη μου
Τωρα το οτι δεν θα επαιζες ποτέ σε γκρουπ με άνθρωπο που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη Λα από τη Ρε ειναι δικαιωμα σου, και ειναι σεβαστο, οπως κι εγω ας πουμε δεν θα επαιζα ποτέ σε γκρουπ με άνθρωπο που δεν μπορεί να διαβασει, ο καθενας εχει τα στανταρτ του.
Dimsonic , Λα και Ρε ήταν.Γιατι ηταν ασχετο?αφου δεν μπορω να ξεχωρισω με το αυτι την λα απο την ρε ουτε να κουρδισω την κιθαρα χωρις την βιηθεια της τεχνολογιας, θα ακουσω διαφορα στα μεγαφωνα?
Δεν αμφιβαλλω αλλα για να ακουσει καποιος ολα αυτα δεν πρεπει πρωτα να μαθει να ξεχωριζει το Am απο το Bb?