τελικα θα μου πει καποιος τι εννοει οταν λετε "κοιτα απο κατω σου " ??? ??? ??? ???Superfunk είπε:
...και όταν βρείτε...πείτε και σε εμάςElixir είπε:ψαχνουμε να φτιαξουμε μια κοπια απο rickenbacker
δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να κανεις κοπια της ricken γιατι οι περισοτερες αν οχι ολες ειναι hollow body και αυτο τις κανει δυσκολες στην κατασκευη - αν κανω λαθος διορθωστε μεmarathon είπε:...και όταν βρείτε...πείτε και σε εμάς![]()
και επαναλαμβάνω...εάν βρείς, πες μας και μας από που...ούτε η Warmoth εάν δεν κάνω λάθος, δεν έχει...Elixir είπε:η κιθαρα που θελουμε ειναι κανονικη ουτε hollow η semiholow
προκειται για μια κι8αρα ρικ η οποια ειναι bolt on και εξωτερικα ειναι ιδια με ενα μπασο σειρας 4000
Φοβάμαι ότι θα σε στεναχωρήσω, αλλά μπράτσο Rick δεν παίζει ούτε για ανέκδοτο- τουλάχιστον από ΗΠΑ, Ευρώπη καθώς οι μηνύσεις από την Rickbacker πέφτουν βροχή στο παραμικρό αντίγραφο.Elixir είπε:ρε καταλαβαινω
θα την βρουμε την ακρη...καπως...
παιδιά, εγώ έχω παίξει με κινέζικη ρέπλικα rickenbacker και μάλιστα hollow body, άρα...υπάρχουν ή τουλάχιστον υπήρξαν (είχε παίξει και στις αγγελίες η συγκεκριμένη)Terry RoscoeBeck5 είπε:Φοβάμαι ότι θα σε στεναχωρήσω, αλλά μπράτσο Rick δεν παίζει ούτε για ανέκδοτο- τουλάχιστον από ΗΠΑ, Ευρώπη καθώς οι μηνύσεις από την Rickbacker πέφτουν βροχή στο παραμικρό αντίγραφο.
Ακόμα και στο e bay δεν μπορεί να πουληθεί αντίγραφο Rick. Κατευθείαν πέφτει ban.
Δεν έχω δει ούτε κινέζικο μπράτσο, που εκεί τουλάχιστον κόπιες από μπάσα και κιθάρες Rick τα βγάζουν με τις καραβιές.
Ψάξε το, αλλά από δύσκολο ως ακατόρθωτο...
το θεμα ειναι που θα βρει τα parts - για ολοκληρη και ετοιμη ricken style κιθαρα βρισκεις και κοπια και ρεπλικαblue είπε:παιδιά, εγώ έχω παίξει με κινέζικη ρέπλικα rickenbacker και μάλιστα hollow body, άρα...υπάρχουν ή τουλάχιστον υπήρξαν (είχε παίξει και στις αγγελίες η συγκεκριμένη)
Elixir είπε:να αυτην ψαχνουμε...
Ποια ορέ Λουκά ;Dbouzoukleri είπε:Μαεστρο Terry αυτά μετράνε ως κόπιες ;
Βαράνε metal ;
![]()
![]()
![]()
![]()