funky_bassman
Παλιά καραβάνα
Λέω για την χαρά της κατασκευής και μόνο να μπω στη διαδικασία να μαζέψω λεφτά για να φτιάξω μία καμπίνα για μπάσσο... Γενικά είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ αλλά έχω ένα φιλαράκι ηλεκτρονικό οπότε λέω να το παλέψω με τη δικιά του βοήθεια... Θέλω να με βοηθήσετε σε αρκετά πράγματα... Καταρχάς πόσο το υπολογίζετε σε κόστος? Εγώ βρήκα ξύλα από το Praktiker αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλά... Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο (και οικονομικά εφικτό όμως)? Κατόπιν θέλω να βρω ηχεία στα 8ohm. Θα ήθελα silvercone επειδή μου αρέσει η ατάκα που δίνουν. Σκέφτομαι για καμπίνα 2x10. Πόσα watt να είναι τα ηχεία? Η κεφαλή μου είναι η galien kruger backline 250s (125 watt).... Θα πρέπει να βάλω και κόρνα? Διότι έχω δει στις έτοιμες καμπίνες πως κόρνα έχουν οι 1x15 ενώ οι 2x10 δεν έχουν... Τι παίζει με αυτό? Επίσης έχω μία απορία με το αν θα πρέπει να έχω 2 διαφορετικά ηχεία δηλαδή ένα για τα Μπάσσα και ένα για τα Μεσαία... Αν το κάνω αυτό θα πρέπει να διαχωρίζω το σήμα με splitter σωστά? (κάπως είναι ο όρος για αυτό αλλά δεν το θυμάμαι τώρα...)
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων....
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων....