Αν εννοεις δισκογραφικη, η Pink Motel Records βγάζει κάποιους (αρκετούς) απο τους καλλιτέχνες της σε κασσετα.Emperor είπε:τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει πολλες μπαντες κυκλοφορουν τις δουλειες σε κασσετες
και εχω βρει πολλες δισκογραφικες εταιριειες που κυκλοφορουν μονο κασσετες (tape labels)
ξερετε εδω στην Ελλαδα αν υπαρχει καποιος που να κανει κασσετες μαζι με εξωφυλλα?
floga records (Μεταλαδικη)Emperor είπε:εχω μια death/gothic μπαντα δεν ταιριαζω εκει περα σευχαριστω
Μετα την μοδα του βινυλιου, τωρα ερχεται η μοδα της κασσετας. Οι μοδες ομως ερχονται και παρερχονται. Πρωτοτυπηστε λοιπον βγαζοντας πρωτοι τη δουλεια σας σε πλακες γραμμοφωνου στις 78 στροφες.Emperor είπε:τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει πολλες μπαντες κυκλοφορουν τις δουλειες σε κασσετες....ξερετε εδω στην Ελλαδα αν υπαρχει καποιος που να κανει κασσετες μαζι με εξωφυλλα?
Ακριβώς το αντίθετο! ;Dtheoctapus είπε:Κασσέτες; ???
Δηλαδή να μπείς σε τόσο κόπο να βγάλεις τον καλύτερο δυνατό ήχο με gear και ιδρώτα πάνω απ' την κονσόλα/πληκρολόγιο και στο τέλος να το αποτυπώσεις σε κασσέτα;
Εκτός τι να πω, μπορεί κάτι να μου διαφεύγει και να υπάρχει όντως λόγος για κασσέτα. Υπάρχει;
Καλά, αν είναι να κάνουμε αυτό που θεωρούν οι hipsters ωραίο την κάτσαμε την βάρκα. Τι Behringer και μαλακίες, θα γράφουμε σε τετρακάναλο κασσέτας όπως έκανε ο Varg τις παλιές καλές εποχές. ;Dmustafank είπε:Οι χίψτερς το λάτρεψαν αυτό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
;D ;D
χα,χα, ;Dwarpie είπε:Εγω ακομα κασσετες ακουω στο αμαξι… 8)
Μαλιστα, κατι εχει παθει το eject και οταν το παταω η κασσετα εκσφενδονιζεται στο πισω καθισμα.
Σε ποια χωρα "ξεπουλησαν" και για τι αριθμο κασετων μιλαμε?Εχεις δει στην Ελλαδα πολλους που ακουνε το ειδος της μουσικης που παιζετε που να εχουν δει κασετοφωνο εστω και σε φωτογραφια?Emperor είπε:εκανα μια ερευνα στο bandcamp και ειδα οτι μπαντες που εβγαλαν κασσετες ειχαν ξεπουλησει
Συγνωμη φιλε μου, αλλα τα 100-200 κομματια σου φαινονται πολλα? ??? Αν ειναι να βγαλετε το αλμπουμ σας σε...30 κοπιες για να τις μοιρασετε στους κολλητους σας, φτιαξτε μερικα CDR και ξεμπερδεψατε.ωραια τα ψηφιακα αλλα δεν εχεις τιποτα στο χερι σου, το CD και το βινυλιο κοστιζει να τυπωσεις, ασε που θελουν απο 100-200 κομματια και πανω
Για αριθμό δεν ξέρω, αλλά, στο Αμέρικα, μπάντες, όπως οι Growlers, Allah-Las, Night Beats, Ty Segall, παράλληλα με τις επίσημες κυκλοφορίες, μέσω των δισκογραφικών τους, γράφουν και κασσέτες (εντελώς lofi & diy, όπως έγραψα και προηγουμένως), που τις μοιράζουν/πουλάν στις ζωντανές τους εμφανίσεις.Waterfall-K είπε:Σε ποια χωρα "ξεπουλησαν" και για τι αριθμο κασετων μιλαμε?
Εδώ, πιστευω ότι είναι το θέμα.Εχεις δει στην Ελλαδα πολλους που ακουνε το ειδος της μουσικης που παιζετε που να εχουν δει κασετοφωνο εστω και σε φωτογραφια?![]()
Εστω και στο Αμερικα, ποσοι διαθετουν σημερα κασετοφωνα? Πικαπ υπαρχουν ακομα, λογω μοδας, αλλα κασετοφωνα? Μου φαινεται περιεργο.mustafank είπε:Για αριθμό δεν ξέρω, αλλά, στο Αμέρικα, μπάντες, όπως οι Growlers, Allah-Las, Night Beats, Ty Segall, παράλληλα με τις επίσημες κυκλοφορίες, μέσω των δισκογραφικών τους, γράφουν και κασσέτες (εντελώς lofi & diy, όπως έγραψα και προηγουμένως), που τις μοιράζουν/πουλάν στις ζωντανές τους εμφανίσεις.
ψαξε το λιγο αδερφε να δεις οντως ειναι περιεργοWaterfall-K είπε:Εστω και στο Αμερικα, ποσοι διαθετουν σημερα κασετοφωνα? Πικαπ υπαρχουν ακομα, λογω μοδας, αλλα κασετοφωνα? Μου φαινεται περιεργο.![]()